La 10 minute unul de altul, soferi drogati le-au taiat calea politistilor, langa Timisoara

TIMISOARA. Un control de rutina facut de politisti pe soselele din judet a dus la prinderea a doi tineri care consumasera droguri inainte de a urca la volan.

CITESTE SI: A aparut un site fals care incaseaza bani pentru rovinieta. Atentionarea DRDP Timisoara pentru soferi 

Primul oprit a fost un tanar in varsta de 23 de ani, la Giroc. Supus probei cu aparatul drugtest, politistii au aflat ca soferul consumase cannabis.

10 minute mai tarziu, un alt barbat, cu un an mai in varsta decat primul a fost tras pe dreapta, iar in urma testarii oamenii legii au aflat ca si acesta consumase droguri, de aceasta data fiind vorba de amfetamina.

Ambii conducatori auto s-au ales cu dosare penale.

Nu au fost singurii soferi care nu ar fi trebuit sa conduca in weekend. Un barbat in varsta de 33 de ani a fost oprit pe Aleea Tesatorilor, din Lugoj, iar dupa o verificare mai amanuntita politistii au aflat ca individul nu avea permis, iar masina pe care o conducea nu era inmatriculata.

Un alt sofer a fost oprit la Utvin si a fost pus sa sufle in aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. POLI, doar 1:1 cu gloria buzau…

  2. Chiar și în zone cu trotuare înguste,La nici un metru de pietoni, gonesc șoferii fara pic de considerație față de aceștia. POLITIA Rutiera e de o NEPASARE CRUNTĂ. Așteptăm DEMISIA INTREGII CONDUCERI. Aloooo, Dle Prefect se aude?!Dle Bode, se aude?!

  3. In toate județele sunt prinși acolo doi ,trei ,dar la Costinești, judetul Constanta nici unul chiar daca comuna este plina de traficanți și consumatori de droguri.Liderul lor un tânăr familist convins Bălan Alexandru,care se îmbogățește din aceasta afacere mizerabilă și distruge viețile tinerilor în special la majorate.

  4. Dacă ai fumat un cui acum 5 zile și te oprește poliția , îți iese pozitiv . Nu e corect deloc. Ar trebui sa îl scoată deoarece nu e bun aparatul .