Accident in apropiere de Timisoara. Doi raniti, intre care o copila de 17 ani

TIMISOARA. Doua masini s-au ciocnit duminica dupa-amiaza pe drumul care leaga Timisoara de Arad.

CITESTE SI: Copil pe bicicleta lovit de masina fiului lui Romeo Dunca, langa Timisoara. Video cu momentul impactului 

Impactul a avut loc in apropierea localitatii Sanandrei.

O femeie a vrut sa faca un viraj la stanga, insa nu s-a asigurat corespunzator, iar masina pe care o conducea s-a izbit de un alt autoturism care intrase deja in depasire.

In urma impactului, soferul celei de-a doua masini, dar si o adolescenta de 17 ani au fost raniti.

O femeie, in varsta de 41 de ani, a condus un autoturism pe DN69, dinspre Timisoara inspre Arad, iar in dreptul kilometrului 11, la intersectia cu un drum secundar a efectuat virajul la stanga si a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat, in varsta de 49 de ani, care se afla angajat in efectuarea manevrei de depasire al autoturismului condus de femeie. In urma impactului a rezultat ranirea conducatorului auto de 49 de ani si a unei minore, in varsta de 17 ani, pasagera in autoturismul condus de barbat. In cauza, a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit rerezentantii IPJ Timis.

Ambii soferi au fost pusi sa sufle in aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu bause.

Foto: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.