Tragedie pe sosea. Sofer mort dupa ce s-a izbit cu masina de un copac

Un tanar a murit dupa ce masina pe care o conducea a intrat cu viteza intr-un copac de pe marginea drumului.

CITESTE SI: Cumparaturi ‘gratis’ sau pe banii altora la Timisoara. Baiat de 17 ani pradat de card

Accidentul a avut loc sambata noapte, pe drumul care leaga Simandul de Arad. Soferul in varsta de 32 de ani conducea o autoutilitara si a pierdut controlul volanului, lovindu-se violent de copac.

Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale ambulantei si politiei. Din nefericire, pentru tanarul de la volan nu s-a mai putut face nimic.

Din cercetari a reieșit ca un barbat de 32 de ani, din municipiul Arad care conducea o autoutilitara pe D.N.79, din directia Simand spre Arad, ajungand la km 23+225 m ar fi parasit partea carosabila intrand in coliziune cu un copac. In urma impactului a rezultat decesul barbatului. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea tuturor cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs accidentul„, transmit reprezentantii IPJ Arad.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. pnl e o mizerie