Tanara atacata si agresata sexual de un biciclist pe malul raului Bega la Timisoara

TIMISOARA. Atac pe malul canalului Bega la Timisoara. Tanara agresata de un biciclist pe cand se intorcea de la o sala de sport.

CITESTE SI: Pesta porcina confirmata si intr-o gospodarie de langa Timisoara 

Totul s-a intamplat in seara de 5 octombrie, in jurul orei 21:00, la doi pasi de centrul orasului, aproape de Baile Neptun.

Femeia, in varsta de 27 de ani, mergea spre casa dupa antrenamentul facut la o sala de sport. In zona podului Decebal, un barbat, care statea pe o banca langa o bicicleta, s-a napustit asupra ei, a trantit-o la pamant si a agresat-o sexual. Tanara a inceput sa tipe si i-a tinut piept atacatorului, care s-a speriat, s-a urcat pe bicicleta si a fugit. Nu a reusit sa o violeze.

Femeia a sunat la 112, iar politistii de la Biroul Investigatii Criminale au inceput cercetarile. In urma verificarilor, oamenii legii au reusit sambata sa dea de urma individului, un barbat de in varsta de 36 de ani, care este un mai vechi client al politistilor, pentru mai multe furturi pe care le-a savarsit de-a lungul timpului in oras.

Individul a fost dus la audieri la sediul Politiei Timis.

UPDATE: Barbatul in varsta de 36 de ani a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat magistratilor.

https://youtube.com/shorts/1W7nddXr0ug?feature=share

Politistii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Timisoara au fost sesizati prin apel 112 de o femeie, in varsta de 27 de ani, cu privire la faptul ca in cursul aceleiasi zile, in jurul orei 21:40, in timp ce se deplasa pe Splaiul Nistrului din municipiu, un barbat necunoscut ar fi agresat-o sexual. In urma investigatiilor efectuate, in cursul zilei de ieri, 15 octombrie a.c., politistii Biroului Investigaţii Criminale au depistat in municipiu un barbat, in varsta de 36 de ani, banuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul sectiei de politie pentru audieri. In urma probatoriului instrumentat in cauza, banuitul a fost retinut pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunii de viol, acesta fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J Timis, in cursul acestei zile urmand sa fie prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Judecatorii au dispus fata de barbatul de 36 de ani masura arestarii preventive pentru urmatoarele 30 de zile. Barbatul e cercetat pentru viol, infractiune care include si agresiunile de natura sexuala.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Timisoara si malurile raului Bega sunt infestate de emigranti ilegali si tigani de nisip. Nu e de mirare ca se intampla astfel de lucruri

  2. Am si eu o intrebare , ma exista jandarmi si politisti care sa apere cetateanul , sau singura lor sarcina de serviciu este sa-i amendeze si sa-i urmareasca pe cei cu terasele, pe cei care vand 2 legaturi de patrunjel sau pe cei care ( nu demult ) nu aveau declaratii de iesit din casa ?

    • Nu,din păcate nu își mai fac treaba.Singura secție de poliție care chiar e competenta,este secția 4 Mehala. Oamenii de acolo sunt super înțelegători și își fac treaba cum trebuie. In rest… Pot sa „laud” secția 5 pentru incompetența de care dau dovadă mereu.

  3. Unde este politia locala cu acea salupa? Sau cu acele biciclete sau trotinete electrice?
    Desființați politia locala, de banii pe care îi sifoneaza an de an ,aproximativ 10 milioane de euro/ an se pot.construi par qri, scoli, grădinițe, centre ptr oamenii străzii, centre de perfecționare, etc

  4. A facut sau nu parnaie? Asta sa ne ziceti. Ca poate nu l-ati trimis dupa gratii pentru furturi si sunteti responsabili!

  5. jandamii si politia locala sunt obositi de atatea verificari de covidpass si masti purtate.

  6. Probabil ca ar trebui bagat la racoare daca nu lau bagat pt furt macar de data asta sa il bage !

  7. Deci era vechi client cu furturi la activ deci a furat de mai multe ori si e tot liber? Si acum va fi probabil iar eliberat. Si cica asta e lume civilizata, cred ca democratia a esuat

  8. “ Un bărbat a fost arestat după ce a violat o femeie în apropierea sediului Poliției Municipiului Timișoara”
    Acesta este titlul articolului din Aradon, articol care răspunde multor întrebări legate de activitatea poliției.
    Referitor la OT, citim un nou exemplu de cum să nu scrii un text jurnalistic despre o fărădelege a neaveniților.

    • Amice plin de importanta, tanara NU A FOST VIOLATA. Asa se numeste infractiunea in Codul Penal, care inglobeaza si agresiunea sexuala. Ce-ai fi vrut, sa-ti descrie jurnalistii ce i-a facut bietei tinere? Pe unde i-a bagat mana? Sau ce? Idiotule!

      • Mișulică tu cine te crezi să te iei de oameni pe care nu-i cunoști? Mai ieși din gaura ta șobolan să vezi cum se scrie în limba română și să vezi cum se comportă lumea civilizată. Înainte să scri pe internet precum nesimțiții o fac mai întreabă-ți neamurile ce înseamnă șapte ani de acasă. cioban, ai fost, cioban rămâi…

        • De limba mea romana sa nu te iei ca-ti prinzi urechile, „civilizatule”! Nu de alta, dar esti praf, baiatule. Reciteste-ti prostiile! Cat despre victima, nu ti-a trecut prin capul tau mic ca as putea-o cunoaste, asa-i?

        • Înainte să *scrii tâmpenii ia o pauză.

      • Meștere, ai văzut tu că nu a fost violată? De unde aia ta sti tu astea mai bibicule că doar nu ai asistat la declarațiile victimei la poliție? Sau ești polițistul de serviciu care freca menta în timpul agresiunii!?
        Mai taci dracului.

        • Esti din categoria „sunt idiot si semnalizez”. Da, tantalaule, e prietena mea si stiu ca nu a fost violata. Dar ce sa inteleaga astia cu 1 neuron ca tine…

        • Boule, te dai de gol! De unde aia ta *știi tu că el n-o cunoaște pe victimă, idiotule?

  9. Politia locala da amenzi pentru oprirea interzisa sau alte cele in loc sa patruleze in zona..
    Rusine administratiei locale si militia Timisoara .

  10. Biciclistii din Tm cei mai bolnavi oameni!!

    Bicicleta trebuie interzisa in Tm, numai bolnavii au bicicleta!

    • Daca aflam ca omul are si masina, e si sofer, anulam si masinile. Esti sofer cat timp esti la volan, biciclist cat timp pedalezi si pieton in rest.