Sute de oameni la bursa locurilor de munca, de la Timisoara. Aproape 1200 de job-uri disponibile. Foto

TIMISOARA. Timisoreni de toate varstele au participat vineri la Bursa Locurilor de Munca organizata de AJOFM.

CITESTE SI: Se reincalzesc caloriferele la Timisoara. Ziua in care Colterm da drumul, din nou, la caldura

Oferta celor peste 50 de firme a atras atat elevi si studenti, cat si timisoreni care fie vor sa isi gaseasca un loc de munca, fie vor sa schimbe job-ul actual.

Aproape 1200 de posturi libere au fost disponibile la aceasta editie a bursei, la firme multinationale, companii din transporturi, HoReCa sau supermarketuri. La unul dintre standuri si-a prezentat oferta si Armata Romana.

Locurile de munca disponibile au fost atat atat pentru muncitori necalificati, cat si pentru absolventi cu diploma.

Bineinteles ca nu este dedicata doar absolventilor, ci si persoanelor care sunt in cautarea unui loc de munca, celor care doresc sa se reorienteze profesional si ii indrumam pe toti sa mearga la angajatori, pentru ca avem si firme noi. Avem filme din HORECA, constructii, transporturi. Avem si Armata Romana, care isi prezinta programele pentru elevi, pentru scoala militara, pot sa vada tinerii unde pot ajunge in cariera daca aleg o scoala de acest gen. Avem in total 1173 de locuri„, a spus Roxana Kassai, director executiv al AJOFM Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.