Explozie la o centrala, intr-o casa din Timis. Oameni raniti

TIMIS. Momente teribile intr-o gospodarie din Timis, dupa ce o centrala pe lemne a sarit in aer.

CITESTE SI: Imagini teribile. Un pod s-a prabusit in Serbia. Doi oameni au murit si alti 11 au fost raniti 

Incidentul a avut loc joi seara, intr-o casa din localitatea Petroman, sat ce apartine de orasul Ciacova. Explozia a avut loc la vasul de apa al centralei.

In urma deflagratiei, doi barbati au fost raniti la picioare, unul dintre acestia fiind si transportat la spital. Explozia nu a fost urmata si de incendiu.

La ora 20:22, am fost anuntati despre producerea unei explozii la vasul de apa dintr-o centrala termica pe lemne, in localitatea Petroman. La fata locului s-au deplasat pompierii din cadrul Statiei de Pompieri Deta cu o autospeciala de stingere si un echipaj SMURD. Totodata, pe langa pompierii militari, la fata locului s-a deplasat si SVSU Ciacova. Explozia nu a fost urmata de incendiu. In urma evenimentului, au fost ranite 2 persoane de sex masculin, la nivelul membrelor inferioare, dintre care, o victima a fost transportata la spital„, au transmis reprezentantii ISU Timis.

Cei doi barbati raniti au 42, respectiv 55 de ani, iar primul ajutor l-au primit de la politistii ajunsi la fata locului.

Politistii au constatat ca o centrala termica pe lemne, folosita la incalzirea unui imobil din localitatea Petroman, ar fi explodat, rezultand ranirea a doi barbati, in varsta de 42 si 55 de ani, acestia fiind transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Politistii au acordat primul-ajutor barbatului de 55 de ani, care prezenta plagi deschise la ambele picioare si totodata hemoragie, aplicand garou deasupra ranilor si asezand persoana intr-o pozitie procliva, toate acestea pana la sosirea echipajului Smurd, care l-au transportat la un spital din Timisoara. Politistii au participat la cursurile de prim-ajutor organizate de Serviciul Pregatire Profesionala din cadrul I.P.J Timis, acestea fiind efectuate de lucratori din cadrul ISU Banat. A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si distrugere, cercetarile fiind continuate in vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Foto: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.