Barbat mort, captiv sub tractorul pe care il conducea si care s-a rasturnat peste el

Tragedie intr-o padure din judetul Hunedoara, dupa ce un barbat a fost strivit de tractorul cu care s-a dus sa adune lemne.

CITESTE SI: Doua copile lovite de masina pe trecerea de pietoni. Soferul a fugit ca un las 

Accidentul a avut loc in apropierea orasului Brad, in zona denumita de localnici Valea Bradului.

Omul a mers singur in padure si a vrut sa doboare un copac. A legat un cablu de pom si a vrut sa il scoata din radacina cu utilajul. Tractorul insa a derapat, s-a rasturnat, iar soferul a ramas captiv dedesubt.

Localnicii din apropierea padurii au fost cei care au dat alarma, iar la fata locului au ajuns echipaje ale ambulantei si politiei. Din nefericire, pentru tractorist nu s-a mai putut face nimic.

Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată despre faptul că un bărbat de 40 de ani, din municipiul Brad, s-a rasturnat cu tractorul la marginea unei păduri din zona Valea Bradului si este incarcerat sub tractor. La fata locului, in cel mai scurt timp s-a deplasat echipa operativa, care a identificat cadavrul barbatului, ce a fost găsit decedat de către echipajul medical sosit la locul interventiei. Din primele cercetari, se pare ca bărbatul s-ar fi deplasat singur cu tractorul in pădurea din zona Valea Bradului, iar la marginea lizierei a legat cu un cablu un arbore si a încercat sa il traga, insa tractorul s-a răsturnat peste el si i-a provocat leziuni incompatibile cu viaţa. In cauza, politistii au intocmit un dosar de cercetare penala„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Foto: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.