Doua copile lovite de masina pe trecerea de pietoni. Soferul a fugit ca un las

Un sofer este cautat de politisti dupa ce a lovit cu masina doua fete si apoi a disparut fara urma.

CITESTE SI: Accident grav. Masina izbita de un cap de pod si rastunata. Soferul era baut

Accidentul a avut loc marti seara, la Petrosani, in apropierea unei pasarele CFR.

Fetele, in varsta de 15, respectiv 16 ani, traversau strada pe trecerea de pietoni, moment in care au fost izbite de un autoturism care venea dinspre Petrila. Copilele au fost trantite pe asfalt si ranite.

Soferul nici nu s-a sinchisit sa opreasca sa vada daca cele doua tinere au patit ceva, a accelerat si si-a vazut de drum.

Un trecator a sunat la 112 si a cerut ajutor. Fetele au fost preluate de ambulanta si duse la spital, iar politistii au inceput o ancheta pentru gasirea soferului fugar.

Un autoturism condus de o persoana necunoscuta, in timp ce se deplasa pe directia de mers Petrila spre Petrosani, la trecerea de pietoni amplasata in zona pasarelei CFR din municipiul Petrosani, ar fi acrosat doua minore in varsta de 15 si respectiv 16 ani, din municipiul Petrosani, parasind locul accidentului. Cele doua victime au fost preluate de catre un echipaj medical si transportate la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale. In cauza, politistii au intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului rutier. De asemenea, politistii efectueaza cercetari cu privire la identificarea autorului faptei si luarea masurilor legale ce se impun„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Foto: Arhiva

UPDATE:  Dupa cateva ore, politistii l-au gasit pe soferul fugar. Era baut.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Petroșani au identificat conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier. Acesta este un bărbat din Petrila, în vârstă de 52 de ani, care a fost depistat în cursul serii, pe raza municipiului Lupeni.
Bărbatul a fost testat cu aparatul alcoolscop, rezultând o concentraţie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
Cele două minore (în vârstă de 15 ani) au fost transportate la Spitalul Municipal Petroșani, pentru acordarea îngrijirilor medicale. 
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului şi părăsirea locului accidentului„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.