Accident violent. Doua masini si un tir s-au izbit pe o sosea din Banat. A fost chemat elicopterul SMURD

Accident grav marti dupa-amiaza pe pe DN 6, in care au fost implicate un tir si doua masini.

CITESTE SI: La un pas sa se rastoarne, dupa ce s-au’ incalecat’ in intersectie la Timisoara. Ciocnire intre soferite, chiar in fata Politiei. Video cu momentul impactului

Ciocnirea a avut loc in judetul Caras Severin, la iesire din localitatea Domasnea, pe sensul de circulatie catre Orsova.

Din primele informatii, in urma impactului un om a ramas blocat intre fiarele unuia dintre autovehicule.

La fata locului au ajuns pompieri de la Detasamentul Caransebes, cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma, un echipaj de descarcerare si o ambulanta SMURD, dar si forte de interventie din Baile Herculane.

De asemenea, la fata locului a fost chemat si elicopterul SMURD.

Din primele cercetari, in timp ce un ansamblu de vehicule inmatriculat în Turcia circula in direcția Caransebes – Orsova, la Km 413+350 m, la iesire din localitatea Domasnea, ar fi acrosat cu semiremorca un autoturism care circula pe banda a doua a celuilalt sens de mers, care a fost proiectat in autoturismul care circula pe banda intai. In urma accidentului a rezultat ranirea conducătorul autoturismului care circula pe banda a doua, pe sensul de mers Orsova -Caransebes, care a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanta si transportat la spital. Cei 3 conducatori auto implicati au fost testati cu aparatul etilotest, rezultand ca nu au consumat bauturi alcoolice. Politistii continua cercetarile in acest caz in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs accidentul rutier„, transmit reprezentantii IPJ Caras-Severin.Foto: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.