Sofer batut de un biciclist la Timisoara. De la ce a inceput scandalul. Video

TIMISOARA. Scene violente pe un bulevard din Timisoara. Un tanar sofer a fost luat la bataie de un biciclist pe Brancoveanu.

CITESTE SI: Cand soferii urca cu masina pe trotuar… Accident pe pista de biciclete, in plin centru, la Timisoara. Video

Incidentul a avut loc luni, inainte de ora 19.00, dupa ce tanarul a urcat cu masina pe trotuar pentru a lasa un colet la un bar.

Un timisorean care pedala prin zona impreuna cu fiica sa i-ar fi cerut soferului in varsta de 21 de ani sa mute masina de pe trotuar ca incurca circulatia pietonilor si biciclistilor.

Soferul i-ar fi transmis biciclistului ca o va face imediat, insa, lucrurile au scapat brusc de sub control. Barbatul pe bicicleta ar fi decis sa-si faca singur dreptate. I-a aplicat soferului cateva lovituri chiar sub ochii fiicei sale de numai 10 ani care a inceput sa tipe.

L-a batut pe baiatul meu fara motiv ca a parcat masina pe trotuar pe Brancovenu 49, sa duca ceva acolo la bar, ca este tehnician. Baiatul i-a zis la acest individ imediat mut masina, acesta l-a scuipat, i-a dat cu pumnul in gura si l-a pus la pamant, si cu bicicleta a trecut peste el si era si fata individului cu el…„, a transmis pentru opiniatimisoarei.ro mama soferului lovit.

Tanarul lovit a mers la Medicina Legala pentru obtinerea unui certificat si a depus si o plangere la politie.

La data de 10 octombrie 2022, in jurul orei 18:00, politistii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul ca pe bulevardul Constantin Brancoveanu din Timișoara, a avut loc o altercație intre doi bărbați, respectiv între un conducător auto și un biciclist.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 21 de ani, ar fi fost agresat fizic și verbal de către biciclist.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și efectuează verificări în vedere identificării biciclistului precum și pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: Barbatul care l-a batut pe un biciclist pe bulevardul Constantin Brancoveanu a fost identificat de politisti si dus la audieri.

Avand in vedere incidentul petrecut in data de 10.10.2022, in jurul orei 18:05, pe bulevardul Constantin Brancoveanu, din municipiul Timișoara, in care un barbat, in varsta de 21 de ani, a fost agresat fizic de un alt barbat necunoscut, va comunicam faptul ca, in urma verificarilor efectuate, persoana in cauza a fost identificata si depistata in Timisoara, barbatul in varsta de 38 de ani fiind audiat in cursul acestei zile, 17 octombrie, la sediul Sectiei 3 Urbane Timisoara. In continuare se efectueaza cercetari intr-un dosar penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiunii de lovirea sau alte violente, sub indrumarea Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, in vederea luarii masurilor legale care se impun„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Corporatistul frustrat, soricel de birou, da un exemplu de buna purtare fetei lui. Data viitoare intalneste soferul potrivit.

  2. La pușcărie cu biciclistul Coco

    • Politia ar trebuii sa-si faca corect treaba in acest caz:
      1. Biciclistul trebuie amendat, atat el cat si fetita ca au circulat pe tortuar (acolo nu este pista !!)
      2. Biciclistul trebuie sa primeasca amenda si inchisoare pentru agresare fizica ! (1-2 ani la mititica sa vezi cum se linisteste).
      3. Acest barbat ar trebuii sa fie decazut din exercitiul drepturilor parintesti, nu e normal sa face ce a facut el in fata propriului copil, in alte tari era imediat facuta o ancheta !
      Daca se dovedeste ca nici soferul nu avea ce cauta pe trotuar, depinde aici distanta lasata pe trotuar si semnele din zona, atunci si acesta trebuie amendat !
      Din pacate pe miriticul romanesc asa se rezolva problemele…

      • In mare parte sunt de acord cu tine, individul trebuie pedepsit si mai mult ca sigur asa se va intampla. Partea cu masina parcata/oprita pe trotuar nu este nici ea ok. Din pacate este ceea ce fac mult prea multi soferi si ce e si mai frustrant pentru pietoni, aproape niciodata acesti soferi nu sunt sanctionati. Oprirea unui autovehicol pe trotuar este interzisa cu exceptia cazului in care pe acel trotuar exista amenajata o parcare.Faza cu daca a lasat sau nu 1m este prostia pe care o tot aud de la cei care nu inteleg ce este scris in lege. Acel metru ce trebuie lasat obligatoriu este dedicat autoritatilor care fac marcajele si nu lasat la initiativa soferului. Un loc de parcare trebuie marcat si semnalizat conform Anexei 2 din OUG195/2002 si avizat de politie si nu altcumva. Daca eu desenez un loc de parcare pe trotuar, nu inseamna ca acolo este loc de parcare.

        • Prietenul tău e educat, ce sa spun?! Ca tine care ne povestesri o istorie intreaga într-un jargon care nu face parte din limba romana. Si ne miram ca unora le plac manelele. Dacă individul era educat, făcea niste poze si le trimitea la Poliția Locală. Amenda zdravănă pentru biciclist, dar și pentru sofer!

        • Legat de parcarea pe trotuar:
          Nu uita ce am scris mai sus: „distanta lasata pe trotuar si semnele din zona”.
          Nu uita ca exista un semn in codul rutier care permite parcarea pe trotuar, mai bine zis parcarea partiala pe trotuar precum este prezentat de acel semn (o roata pe carosabil si una pe trotuar) !

      • Tu ar *trebui să înveți să scrii corect.
        Babuinul care a bătut, ar trebui să intre la pușcărie.

  3. USR-ist 100%

    • Ione-las că nu ne rușine cu clanul pesedeului împreunat ticăloșeste cu șleahta peneleului în frăția jafului național. Iar la alegerile viitoare să vă votați în loc de Neamț mai bine o maimuță, care să vă reprezinte imaginea la nivel local sau de ce nu la nivel național.

      • Tare mă tem că este mai bună o maimuţă decât un bulan spart !!

    • Lae, tu esti ? Inca te mai apasa frustrarea cu alegerile pierdute ?

    • Nu se știe sigur dacă el e USR-ist, sigur se știe că tu ești un dobitoc.

  4. Biciclistul nu avea ce cauta pe trotuar ! Pe pista sau pe carosabil !!! Codul rutier nu conteaza ? Fritz, e de la tine din partid ? Asa arata !

    • N-a facut bine ca a sarit la bataie dar masina avea ce cauta pe trotuar?

      • Probabil nu avea ce cauta pe trotuar dar nu lovesti pe cineva pentru asa ceva. Acum se vor cheltui o gramada de bani si de timp pe dosare penale, tribunale, expertize si asa mai departe. Bine ca nu l-a bagat in spital sa se mai cheltuie bani si pe asta…

        • Cum adica „probabil nu avea ce sa caute pe trotuar?Sigur nu avea ce cauta pe trotuar, la fel ca biciclistul. Clar vinovat de bataie e cel care a lovit dar toata lumea sa primeasca si amenda pentru fapta initiala.

      • Și dacă mașina era pe trotuar, trebuie să sară la bătaie, băi neanderthal?
        Așa se rezolvă civilizat situațiile, cu parul?

    • Mai taci papagalule ca te prind si eu in trafic

      • Ce sa prinzi tu , bai partaitule .
        Vai de viata ta de saracie .

  5. Ce purtatori de 2 neuroni avem mai sus. Fritz in stanga, Fritz in dreapta. Frustratilor ce sunteti!

  6. Usr-ist toată ziua !

  7. Tribul soferilor calca biciclisti pe Piatra Craiului, tribul biciclistilor bate soferi pe Brancoveanu. Tot e bine ca inca nu isi iau si scalpurile, c-altfel ar fi o atmosfera ca in romanele lui Karl May.

  8. O sa isi ia bani frumosi de pe urma fraierului pe bicicleta,asa educatie primesc copii de la parinti cretini,pacat…asa face si acasa probabil…Timisoara de rahat..Romania de rahat

    • Noroc cu tine îți dai seama ce penibil era dacă noi restul nu ne dădeam seama că ești în căcat până peste cap!

    • Ai vrut să spui „creștini”?

    • DIn pacate trebuie sa fiu de acord cu tine 🙂

  9. Ce i-as fii spart fata lui de nemernic frustrat de corporatist… vorba cuiva de mai sus la comentarii…nu si-a gasit soferul potrivit.

    • Ce sa faci tu , labuta ?
      Stai dracu linistit .

    • Auzi viteazule, mai bine învață să scrii corect, nu-ți va aduce niciun dosar penal pentru lovire și alte violențe…

  10. vezi daca ar fi mers cu bicicleta prin tunelurile dacice nu erau conflicte in trafic .

    Il vrem la noi in galerie AUUUR AUUUR AUUR .

  11. ROMANIA esuata a celor de la PNL.PSD ce sa te mai aastepti cand esti condus de analfabeti si nesimtiti zi de zi .

  12. Eu cred ca s-au batut doi pietoni. Nu prea vad cum altfel. Doar daca au facut turnir cu vehicule.

  13. Iti urez sa dai de mine in trafic stimabile biciclist

    • Oricand , fetite ca tine rezolv zilnic .

      • Cu limba?

      • Și eu rezolv bikeri că tine, zilnic, cu camionul

      • Am vazut din clip… esti un zorro… sambata? dai un loc de intalnire???

  14. Lipsesc informatii aici ca sa ne facem o parere. Poate biciclistul era sarit de pe fix, asa cum cred majoritatea comentatorilor. Sau poate soferul l-a injurat. Sau poate a urcat pe trotuar si era cat pe ce s-o loveasca pe fata de 10 ani. Nu stim. Daca in locul acela (Brancoveanu cu Porumbescu, langa magazinului de feronarie) nu e pista de biciclete si biciclistul nu ar fi trebuit sa fie acolo, apai nici masina. In schimb fata de 10 ani avea dreptul legal sa circule pe trotuar. Trotuarul respectiv e prea ingust sa parcezi o masina si sa lasi loc pentru pietoni, pentru o bicicleta cu ghidon de 70cm sau carucior de copil nici atat. Soferul putea parca pe Rusu Sirianu (cam 90m inainte de locul respectiv), dupa colt pe Porumbescu, sau drept inainte pe Brancoveanu. La varsta lui, 21 de ani, te cam dor picioarele sa mergi 1 minut pe jos, trebuie parcat oriunde e mai aproape.

    • Nu poate, sigur e sărit de pe fix! Cum să te năpustești cu pumnii pe cineva, de față cu fiică-ta, în ce calitate?

  15. Vai da nu il recunoaste nimeni pe nemernic? Oricat de gresit a oprit baiatul, nu asa se actioneaza.
    Iar pentru cei care spun ca poate baiatul a fost obraznic, se aude foarte clar cum a vorbit cu el cand la rugat sa nu mai loveasca si nu pare a fi un baiat obraznic sau care sa fi injurat, pare mai degraba un baiat cam linistit. In schimb retardatul de pe bicicleta ar trebui consultat putin ca sta cam prost cu nervii. Eu ca femeie il rupeam in bucatii sa fi facut asa ceva cu baiatu meu vai de el se alegea ca si acuma vad negru in fata ochiilor.

    • Vezi-ti dracu de telenovele , nu te mai inerva ca faci cu nervii .

  16. Felicitari, Opinia Timisoarei, ca nu estompati chipul gagiului, asa cum o face, de pilda, tion. Altfel cum il recunosc?

  17. Toti vitejii , lasati-va adresa si va caut eu pe toti , sa vedem care mai aveti clont , asa fata in fata .

    • Ai tu fix 2 nuci in creier. Cauta loc la spitalul de nebuni ma dezaxatule. Tu sa belesti ochii de pe bicicleta psihopatule. Fata in fata tu esti fix 0, probabil esti bun, dar nu esti cautat. Imediat vei fi cautat de politie, ca si ciubuc. Bolnav mintal ce esti, tu nu ar trebui sa fii liber pe strada. Esti si vei ramane un frustrat pedalnand ca flegma pe apa. Mergi sa ge afli in treaba, tu fix 0 esti pentru lumea asta. Un mare rahat. Cel mai mare?

    • Chiar ti-o cauti 🙂

  18. Va certati ca niste babe , si mai aduceti si tema politica fara nici o legatura in discutie , biciclistul a gresit deoarece trebuia rezolvat cu calm , cel cu masina a spus destul de clar ca ii ia doar un pic si muta masina , dar cand nu te duce capu , vai de picioare , acum infrunta consecintele…..

  19. Biciclistul se vede ca face ceva sport de contact dar are si probleme la mansarda. Cred ca l-am intalnit si eu in trafic o data si a vrut sa sara la bataie. Ce om normal loveste pe cineva pt ca a parcat ilegal? Tipul e genul bivol, daca ii stai cumva in cale pe pista de biciclete te rupe in bataie. Si cata agresivitate, frustrare. L-a lovit in continuare si dupa ce a cazut. Si la meciurile de box se opreste cand adversarul e cazut la pamant. Un consult medical ar fi obligatoriu. E o bomba cu ceas.

  20. Alu pigus, pastilele si la culcare

  21. Futu-i mortii lui sa-i fut….daca pe fiica-sa o loveste unul asa …ca ar parca 5 min sau cat o fi fost…el ca tata cum ar reactiona,ca eu l-as calca iin picioare in momentul asta,daca s-ar fi atins de copilul meu…!!!

  22. Asta insemna sa fii mafiot:
    1. Faci ce te taie capul în trafic și probabil gura mare;
    2. Iei bataie ca o fetiță;
    3. O iei pe mamițica de mână și mergi la nenea polițistul să-ți repereze onoarea.

    • Goe sa te duci si tu si ma-ta de unde ati venit. La voi la olteni blegiti, biciclisti si saraci. De ce nu iti dai numele, instagram, ce vrei tu? Esti erou pe internet si in viata reala un sclav fara speranta. Scursuri ale societatii, voi veti fi tot timpul acolo, la coada vacii.

      • Și dacă aș fi oltean tot nu aș fi așa imbecil ca tine. Poate mergi și tu cu mamița ta la poliție ca și Goe din articol.
        Tu ești mare om în viața de zi cu zi, doar restul ce comentează pe aici nu-s.

      • Dă-ți tu numele și îți scriu. Poate fi începutul unei frumoase prietenii. Poți să o aduci și pe mamița la întâlniri. Vă aduc flori la amândoi.

  23. Pastele ma-tii de biciclist, salbatic ce esti. Ba retardatule e un copil langa, ce striga la taica-su. Esti surd? Asta e un viitor criminal, frustrat si fara viitor. Luati zapacitii astia de pe strada. Noroc ca nu ai dat de cine trebuie lihnitule. Retardati abjecti.

  24. Plini de smardoi pe aici 😂😂!!Care mai de care,că-i dădeam eu,că-i USR-ist,că trebuie să-i ia fata,că să-i dea amendă și la fată că circula pe trotuar(eu zic să amendăm și mamele cu cărucioare și bebeluși din ele că până la urmă și căruciorul e un mijloc de transport și circulă pe trotuar)Țoți sau trezit vorbind și comentând având doar jumătate din informație,cea dată de mama “șifonatului”,care la 21 de ani nu mai e copil la modul general de câțiva ani.Îl cunosc pe biciclist și cred că dacă a ajuns să reacționeze așa probabil a fost ceva mai mult de o simpla parcare pe trotuar,de altfel e un tip tare echilibrat cu bun simț și mișto,are o familie frumoasă și își iubește copii. Eu îmi plimbam câinele ieri și în fața mea a intrat pe trotuar un microbuz,ocupând-ul complet,i-am spus gagiului ca avea loc de parcare mai încolo puțin,el livra un colet cu ceva mobila pare-mi-se și ca să nu care prea mult să-i scadă cele trei rânduri de șunci ce le purta pe el,o zis că e mai bine să blocheze trotuarul pentru 5 minute. Cei care ați declarat război aici,cred ca și voi ați fost pățiți,adică ați avut niște amintiri reci cu momentul 😂

  25. E cam plin de soferi noi care franeaza in ultima secunda la trecere de pietoni sau nu franeaza deloc. Am inteles ca asa a fost in acest caz si ca era cat pe ce sa o loveasca pe fetita. Vom afla circumstantele in viitor, cert este ca nu ai de ce sa te iei la bataie pentru o masina parcata pe trotuar. E suficient sa-ti plimbi cheita pe lungimea expusa pietonalei.

  26. Oare biciclistul este vaccinat? Oare a votat cu usr la ultimele alegeri? Oare e bucuros ca lumea sta in frig iarna pt ca nu toti au central proprie? Oare sclaveste 10 – 12 ore pe zi la o multinationala ? Oare zambeste cand vede parad Pride prin Timisoara? Oare se considera extrem de inteligent ? Oare nu i se mai scoala de cativa ani?

  27. daca voia politia sa il identifice, o faceau deja. puteau lua imagini de pe camerele din intersectii, magazine si ce o fi mai avut in drumul lui. Puteau chiar sa stea in zona 2 agenti ca individul va mai trece pe acolo.

  28. Va fac pe toti de la brau in jos , soareci de tastatura .

  29. Singura explicatie care sa justifice comportamentul necontrolat ar fi ca atunci cand a parcat era sa acroseze biciclistul si/sau fetita.
    Orice parinte isi pierde controlul cand vede ca ii este pusa in pericol viata copilului sau.
    O stire scoasa din context intrucat sunt sigur ( desi nu am fost acolo) ca este prezentata jumatate de adevar.
    Ar trebui sa isi ceara scuze cine nu a facut locuri de parcare sau piste de biciclete.
    Si pentru mama soferului : Daca nu l-ai educat acasa il educa alti pe strada e inevitabil.

    • Singurul comentariu care ar trebui să rămână aici. Dacă aș putea le-aș șterge pe ale mele.
      Vinovații morali sunt, cum spuneți, autoritățile și părinții(mama șoferului dă declarații de presă).

      Felicitări, TM!

  30. Și eu sunt biciclist, dar nu biciclist la mers pe trotuar. Sunt biciclist la drum lung, prin afara județului, asfalt și coclauri. În 3 ani de mers pe bicicletă si 10.000 km acumulați, dacă îmi puneam mintea cu toți cei care ma enervau, azi nu aveam un dosar penal ci 10. Dar na , încercăm să ocolim, ne vedem de drum și asta este. Mai ales când pleci în tura pe distanta mare cum plec eu, rămâne doar sa ajungi la timp și cu bine la punctul terminus. Nu sa te iei la bătaie cu x cutare pe drum…

    Cel din filmare nu este biciclist, ci un nimeni odihnit. I-ar trebui mai multa motivație la mers pe bicicletă, iar daca il țin picioarele, il invit cu mine la tura când mai plec ( cel puțin 60 km, cel mult peste 100-150 km când mai vine dorul de ducă ). Sa vadă ce înseamnă cu adevărat bicicleta, sa ramai fără apa pe coclauri, sa te doboare căldura, sa faci pana, sau cel mai rău : sa te epuizezi pana nu mai poți pedala și sa te forțezi sa mergi. Pentru ca acolo unde nu exista antrenament suficient, iar dacă mușchii îți sunt antrenați doar pentru 30 km de mers prin oraș, degeaba zici ca mergi 100 km pentru ca nu ai antrenament pentru asta. Sa vedem atunci dacă va mai avea chef de bătaia și toate cele.

    Halal exemplu de tata, se mai ia la bătaie și de fata cu copilul.