Politistii au impanzit strazile in Timisoara si Giroc. Razie de amploare, soferi drogati si bauti, prinsi in trafic

TIMIS. Razie de 10 ore in Timisoara si Giroc, in acest sfarsit de saptamana, cand politistii de la Rutiera au facut verificari ‘la sange’ in trafic. In paralel, pe sosele din judet au fost facute o serie de controale.

CITESTE SI: Tragedie pe calea ferata in Timis. Tanar lovit de tren 

Un sofer de 26 de ani, tras pe dreapta la Grabat, a fost verificat cu drugtestul, iar aparatul a aratat ca omul consumase canabis.

Un alt conducato auto, de 25 de ani, verificat pe drumul care leaga Gataia de Jamu Mare, s-a dovedit baut la volan. Avea 0,73 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Ambii soferi s-au ales cu dosare penale.

In timpul raziei organizate in Giroc si Timisoara,  oamenii legii au controlat 124 de masini.

Politistii au dat 71 de amenzi, cu o valoare totala de 8.844 de lei, dintre care 40 le-au incasat soferii care au apasat prea tare acceleratia, iar patru dintre ei au ramas fara permis.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Încercați seara veți putea dubla numărul de amenzi de luni de zile terorizează niște indivizi tot cartierul cu sau fără eșapamente .

    • pai,ei fac zgomot de drift si esapament seara !
      cum sa se amendeze intre ei !