Accident in Piata Maria din Timisoara. Un tramvai a intrat in plin in 2 masini, dupa ce vatmanita a uitat sa schimbe macazul. Video

TIMISOARA. Trafic dat peste cap si tramvaie blocate pe sine, dupa un accident ce a avut loc vineri seara, in Piata Maria din Timisoara.

CITESTE SI: Troleibuz in flacari, langa Timisoara. A luat foc in mers. Panica in trafic

Totul s-a intamplat la intersectia dintre Bulevardul 16 Decembrie si strada Gheorghe Doja. O vatmanita care venea cu tramvaiul dinspre centru, pe ruta liniei 2, spre Iosefin, a uitat sa schimbe macazul, iar in intersectie, garnitura a intrat pe linia ce merge spre Piata Balcescu. Pentru ca vatmanita nu a apucat nici sa incetineasca, garnitura a lovit in plin doua masini care circulau regulamentar, dispre Mocioni catre Catedrala.

Imediat, la locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de politie, pompieri si SMURD, insa din fericire, in urma accidentului, nimeni nu a fost ranit.

In schimb, toate tramvaiele care circulau prin zona au ramas blocate pe sine, iar traficul rutier dispre zona Sinaia catre centrul orasului a fost blocat pana la finalizarea cercetarilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Telefonul bata-l vina, probabil era cu casa in ureche si era mai concentrata la barfa decat la siguranta pasagerilor.
    Sa fie tot vaca aia care conducea de zburau pasagerii ca sacii de cartofi prin tramvai?

    Efectiv in ultima perioada cat am folosit transportul in comun nu am vazut un sofer cat de cat.
    Majoritatea cu casca in ureche, unii fumau la volan, de vocabular si tinuta nu mai zic: efectiv parca sunt luati de pe peronul garii de nord si pusi la volan.

    Forza Uber, Bolt si Taxi!

    • Du.te mă cu taxi Uber ce vrei tu

  2. ștpț angajeaza toți pușcăriașii

    • De ce, și tu ai fost pușcăriaș ?

  3. Jobul asta nu-i de femei… degeaba vor ele… cand nu se poate…nu se poate…