Apa oprita si presiune scazuta la robinete la Timisoara

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare a retelei din Timisoara, iar interventiile companiei vor duce la opriri de apa si presiune scazuta la robinete marti.

Astfel, intre orele 8-19, vor avea loc lucrari la conductele de pe Bulevardul Cetatii, pe portiunea dintre strazile Martir Petru Domasneanu si Calea Bogdanestilor. Lucrarile fac parte din proiectul de modernizare a Bulevardului Cetatii, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe Bulevardul Cetatii, pe portiunea dintre strada Closca si Calea Bogdanestilor, in timp ce presiunea va fi redusa pe strazile Horia, Macilor, Martir Petru Domasneanu, Calea Bogdanestilor, Aprodul Movila, Sibiu, Dunarea, Fagaras, Franyó Zoltán, Chisinau si Bogdan Petriceicu Hasdeu.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarea va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.
De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.