Atentie, soferi! S-a inchis pasajul peste DN6 pe sensul ce duce de la Aeroport catre Remetea Mare, respectiv dinspre Timisoara catre Centura. Se va folosi drumul vechi timp de 2 luni

TIMISOARA. Anunt important pentru soferi. Dupa o amanare de o luna, din pricina vremii, se reconfigureaza din 5 octombrie, temporar, traficul in zona Aeroportului Timisoara din cauza lucrarilor pentru realizarea jonctiunii intre Centura Sud si Centura Nord.

Astfel, s-a inchis circulatia pe pasajul peste Drumul National 6, care preia traficul dinspre Centura Nord, Arad catre Lugoj, nu insa si invers.

Soferii care vor sa mearga dinspre Aeroport catre Remetea Mare ori de la Timisoara catre Aeroport, pentru a evita bariera de la calea ferata, sau spre Centura Nord, trebuie sa foloseasca drumul vechi, intrucat ambele bretele, de coborare si urcare, vor fi inchise vreme de 2 luni si jumatate, din 14 septembrie si pana in 30 noiembrie.

Se va putea merge insa dinspre Remetea catre Aeroport.

Deoarece s-au imbunatatit conditiile meteo pentru executarea lucrarilor, incepand de aceasta dimineata, 5 octombrie, se inchide circulatia pe breteaua de urcare de pe DN 6 pe soseaua de centura existenta, respectiv pe breteaua de coborare de pe centura spre Remetea Mare/Lugoj. Masura este luata pentru continuarea lucrarilor la jonctiunea variantei de ocolire Timisoara Sud cu varianta de ocolire Timisoara Nord.
↪️ Circulatia pe relatia Timisoara – centura si centura – Lugoj se va face prin sensul giratoriu de la Remetea Mare / Holver sau prin sensul giratoriu de pe DN 6 / Ghiroda. Pe relatia Lugoj/Remetea Mare – centura Timisoara, traficul se va desfasura normal.
⛔️ Masurile vor fi valabile pana in 30.11.2022.
ℹ️ Lucrarile la dezafectarea bretelelor se vor desfasura numai in timpul zilei, iar sectoarele de lucrari vor fi semnalizate atat ziua, cat si pe parcursul noptii„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.