Pleskavita, carnaciori, vin, miere, fructe, artizanat si produse bio. Timisorenii asteptati cel mai mare targ al toamnei in Serbia

TIMISOARA. Timisenii sunt asteptati, cu mic, cu mare, la cel mai important targ al toamnei care are loc la Varset, in Serbia, la aproximativ 50 de kilometri de Timisoara.

CITESTE SI: In 2 luni vom afla care sunt cele mai galagioase strazi si cartiere din oras in 2022. Se actualizeaza harta de zgomot a Timisoarei 

Cea mai apropiata trecere a frontierei este la Moravita, iar cei care vor sa cumpere produse de la acest targ trebuie sa stie ca au nevoie de dinari, moneda Serbiei, asa ca sunt sfatuiti sa isi schimbe banii din timp.

Targul ”Toamna Magica” se desfasoara in perioada 13 – 15 octombrie, in piata centrala din Varset. Vor fi produse variate, de la flori la legume si fructe, miere de albine, plante medicinale, artizanat, produse bio, vinuri, mancare sanatoasa si multe alte bunatati traditionale.

Ca si in anii trecuti, targul va reuni expozanti in toata Serbia.

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Se mai duce naiba la sarbi sa le mai lase si bani. In ultimii ani la venire in tara, la punctul de trecere de la Stamora, am stat cate doua ore fiindca atat de incompetenti sunt…asa ca le doresc sa isi vanda produsele intre ei. Asta ca sa nu imi aduc aminte ca majoritatea sunt pro-rusi … Din pacate, din sarbi a ramas numai amintirea a ceea ce erau pe timpuri.

    • La ce mâncăruri am mancat in Tm prin restaurantele sîrbești m am lecuit de ei.
      Protectia consumatorului a si inchis si amendat cateva ,unul si in complex….

  2. Am fost în weekend la Vrsac. La întoarcere am sta O ORA la vama sârbă. La noi 2 minute.
    Evitați!

  3. – niciodata nu am stat mai mult de 15 min la vama.
    – de ce sa schimbe dinari din timp?! Sunt o tara civilizata, au bancomate! Mergi frumos cu cardul, in orice valuta, si retragi dinari !! Alloo e secolul 21!!

    • Eu cred ca tu nu ai fost niciodată la sârbi!!
      Si pt ca sunt pro rusi nu merita sa le facem consumator,sa mearga la fratii lor rusi ,care sunt fugariti de tancurile ucrainene 🙂