Atentie, soferi! Circulatie restrictionata in apropiere de Timisoara. Se lucreaza la o trecere la nivel cu calea ferata

TIMISOARA. Echipele de interventie de la regionala CFR Timisoara vor lucra in aceasta saptamana la refacerea unei treceri la nivel cu calea ferata in apropiere de Timisoara.

CITESTE SI: Mai ceva ca la cursa de 100 de metri de la olimpiada. Alergarea nebuneasca de noapte pe o strada din Timisoara care i-a alertat pe politisti 

Lucrarile vor incepe in noaptea de luni spre marti la trecerea la nivel de pe drumul care leaga Timisoara – Jimbolia, in apropiere de comuna Sacalaz.

Lucrarile se vor face doar pe timpul noptii pana la finalul saptamanii.

Regionala CFR Timisoara va incepe la noapte lucrari in zona trecerii la nivel cu calea ferata pe DN 59A, la Sacalaz (Timisoara – Jimbolia). Lucrarile se vor derula noaptea, intre orele 22-06, pe tot parcursul saptamanii, perioada in care traficul se va desfasura pe jumatate de cale, cu semafor temporar„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ca de obicei la noi, la români, proverbul băsescian : „Iarna nu-i ca vara !” se adeverește din plin . Poate se lucrează între orele anunțate dar ieri la ora 13:55 autovehiculele formau o coadă de la întrarea în Săcălaz ( dinspre Jimbolia) până la punctul de lucru , în jur de 3,5 km ! Să trăiți Domn Ministru Grindeanu Sorin, și să aveți parte de ce avem și vă dorim noi !!!