Se opreste apa calda, aproape o zi intreaga, in mai multe zone din Timisoara. Interventiile Colterm

TIMISOARA. Colterm continua interventiile la propria retea si opreste apa calda in mai multe zone din Timisoara, in prima zi a saptamanii.

Astfel, luni, intre orele 8 si 18, nu vor avea apa calda timisorenii care locuiesc pe strazile Eternitatii, Arh. V. Vlad, Calea Sagului, Steaua, Mart. H. Sporer, Bujorilor, Izlaz, Arh. D. Marcu, Florilor.

Tot luni, si tot, dar intre orele 8 si 20, nu vor avea apa calda timisorenii de pe strazile Bv. Eroilor de la Tisa, P-ta Petofi, 1 Decembrie, F.C. Ripensia, Cluj, Diana, Retezat, Valcea, A. Saligny, Craiova, Martir C. Lungu, Tineretului, Constanța, Feleacul, Surorile Martir Caceu.

In prima zi a saptamanii, intre orele 8 si 16 va fi oprita furnizarea apei calde si pe strazile Dorobantilor, George Bacovia, Intrarea Zoltan Kodaly si Simion Barnutiu.

La finalul interventiilor la robinete ar putea curge apa tulbure, iar reprezentantii Colterm le cer timisorenilor sa nu foloseasca apa pana la limpezirea ei completa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.