‘Cumpar fer’, urlete la portavoce pe strazile din Timisoara. ‘Intreprinzatori’ veniti de la sute de kilometri, amendati de politistii locali

TIMISOARA. Dornici sa cumpere fier vechi la Timisoara, doi barbati s-au ales cu amenzi din partea politistilor locali.

CITESTE SI: Lovitura data de hoti pe un santier din Complexul Studentesc din Timisoara 

Oamenii legii au primit mai multe sesizari legate de cei doi indivizi, care mergeau pe strazile din cartiere cu un microbuz si ii anuntau pe timisoreni ca vor sa cumpere fier. Faceau si galagie pentru ca se foloseau de o portavoce.

Agentii Politiei Locale au oprit autovehicolul pe strada Geneva si l-au legitimat pe sofer, un barbat de 42 de ani din localitatea Cazanesti, din judetul Ialomita. Acesta a fost amendat cu 1000 de lei pentru tulburarea linistii publice.

Alaturi de individ, in microbuz se afla colegul sau de ‘business’, care a fost sanctionat cu 200 de lei saptamana trecuta, dupa ce a fost surprins folosind portavocea tot pentru a anunta ca vrea sa cumpare fier si alte obiecte uzate, pe strazile Clabucet si Gorunului. Sesizari legate de cei doi ‘intreprinzatori’ au mai facut si timisorenii de pe strazile Barzava, Ion Ratiu sau Paganini.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.