Tot in zodia revenirilor. Tavi Benga a preluat functia de antrenor principal la Poli Timisoara

Politehnica Timisoara a ajuns la un acord cu Octavian Benga pentru preluarea postului de antrenor principal al alb-violetilor. Precedentul tehnician, tot o revenire si el, Bogdan Andone, a avut cel mai slab inceput de sezon d ecand Poli a revenit in liga sceunda.

Octavian Catalin Benga s-a nascut pe 8 august 1980, la Resita. A fost international de juniori si a activat ca jucator la Poli Timisoara si CSM Resita (Divizia A). A renuntat devreme la cariera din teren din cauza unei accidentari grave la genunchi.

In primul sau mandat pe banca alb-violetilor (intre 6 noiembrie 2019 si 11 noiembrie 2020) a inregistrat 10 victorii, 7 remize si doar doua infrangeri in 19 partide oficiale contabilizate, fiind insa usor indepartat in ciuda rezultatelor bune.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Desfiintati clona asta psd-ista si nu ne mai plictisiti cu ea.