Trei puncte mari luate de la malul Dunarii. Politehnica Timisoara ramane neinvinsa si singura echipa fara gol primit in Liga 1 de fotbal feminin

TIMISOARA. Politehnica Timisoara s-a impus la limita pe terenul lui Carmen Bucuresti, in etapa a IV-a a primei ligi de fotbal feminin.

Duelul de la Giurgiu a fost unul foarte echilibrat. Politehnica a dominat teritorial si a avut o posesie mai buna in prima parte, dar fara a si puncta pe tabela de marcaj. Intalnirea s-a desfasurat pe aceleasi coordonate si in partea secunda, iar in minutul 73 a venit si golul. Cristina Sucila a gasit-o bine cu o pasa din partea dreapta pe Roxana Mirea, aceasta a depasit-o frumos pe aparatoarea gazdelor, Ana Maria Stanciu, si a trimis in plasa pe langa portarul Krzyaniak.

Cateva minute mai tarziu Carmen Bucursti putea egala, dar mingea trimisa din 12 metri de Alexandria Couto s-a scurs prin fata portii timisorene, fara a fi ajunsa de Rania Jouli.

S-a incheiat 1-0 pentru Politehnica, formatie care are 12 puncte din tot atatea posibile, la fel ca Universitatea Olimpia Cluj. De asemenea, formatia alb-violeta este singura care nu a primit gol dupa 4 etape jucate, ardelencele incasand unul in deplasarea de la Galati, pe care au castigat-o cu 6-1.

In runda viitoare, programata la jumatatea lunii octombrie, Politehnica Timisoara va primi vizita Universitatii Galati.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.