Flota de cisterne si armatele de maturatori scoase de Brantner zilnic pe strazi pentru o Timisoara curata. Video (P)

TIMISOARA. Angajatii Brantner intervin zilnic pe strazile si trotuarele din Timisoara pentru a oferi locuitorilor un oras curat, in baza unui program stabilit de primarie.

Echipele de salubrizare sunt mobilizate in toate zonele orasului, intrucat programul include 95% dintre strazi.

Mai intai sunt maturate trotuarele si carosabilul, apoi intervin cisternele care spala drumurile.

Nu aflam pe strada Maresal Constantin Prezan, unde desfasuram urmatoarele operatiuni: maturat manual, intretinere, maturat mecanizat si spalat mecanizat. La aceste operatiuni am folosit muncitori necalificati, maturi de capacitate mare si cisterne, tot ce este nevoie pentru a intretine Timisoara si a deveni mai curata„, spune Calin Iancu, dispecer operatiuni salubrizare Brantner.

Tot dupa un program bine pus la punct se lucreaza si in zona centrala, unde curatenia incepe din Piata Victoriei, dupa care se trece la strazile din jur.

Efectuam curatenia pe zona centrala, dupa care incepem cu Piata Victoriei si mergand spre strazile exterioare adiacente din zona centrului. Lucram pe 3 schimburi. Avem echipamentele, cu noile carucioare din dotare si incercam sa mentinem Timisoara cat mai curata„, spune Ion Mercescu, sef echipa salubrizare Brantner.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Na, ca mor de ciuda aia de nu mai puteau de mizeria din oras.. Acuma precis vor aparea unii care se vor plange ca nu mai pot arunca gunoiul pe strada ca pana acuma, ca se vede.
    Eu ma intreb cum de Braitner acuma poate sa faca curatenie, sa scoata cisterne si maturatori in strada si pe „timpurile bune” cu alt primar era mizerie crasa.
    Curios ca aceste contracte sunt facute de fostul Primar. Deci , si atunci erau platite aceste servicii, dar nu se faceau – ca se putea sa nu faca – si acuma tot cu acelasi contract pot face curatenie, ca se uita cineva la ce si cum si cat fac.
    Probabil ca astia de acuma nu mai inchid ochii si sunt interesati mai mult de curatenia in oras decat de anumite „beneficii”.-
    Dar lasati, ca peste doi ani se termina minunmea. Astia de la PNL readuc „normalitatea” in oras.

  2. De ce nu se face nopaptea maturarea strazilor ?
    In fiecare dimineata pe strd Polona vad un utilaj de maturare care merge cu 5 la ora si in spatele lui coloana de masini pe 1-2 km.

  3. Ar fi minunat daca gunoiul maturat ar ajunge in tomberonu lor ,nu in canale si sub masini.Stau pe Perlei (lipovei).Zilele astea au trecut de cateva ori si i-am vazut.

  4. Da intradevar sant o armata de oameni si sant bine cordonati ,doar ca aduna in saci si lasa gunoiul acolo de pe o zi pe alta ,in timp ce alti oameni de bine fac curat si lasa sacii cu gunoi langa cei ai lui Braitner iar cand vie masina lor peste 2=3 zile pe acestia nu ii ridica creind confuzie si noi depozite de gunoi stradal…..alta problema nu este clar sant platiti si pentru curatenia dintre blocuri ca nu intra acolo…????..pe aleia dintre agronomie si Hombac pe dreapta in tufisurile de acolo este depozit de gunoi vede cineva…….Ce imi place ca au inlocuit sapa cu lopata la taiat buruieni din beton in loc sa foloseasca erbicidatul ca doar santem in sec.21 se vede ca nu au profesionisti…..????unde dai cu lopata in trei zile buruiana este la loc pe cand cu erbicId le ai ras definitiv……Acelasi lucru la m vazut si la cei de la spatii verzi nu distrug buruienile cu frunza lata cu erbicid ci le lasa in gazon acestea distrugandul in scurt timp avand o crestere mai rapida….asta si pentru ca cei de la mediu din PRIMARIE nu deconteaza din lipsa de necunoastere ,cu erbicid este totul mai eftin si de durata…..!!! Iar metoda de receptie a lucrarilor cu aparatul de fotografiat este un esec…….vizita in teren este sfanta daca nu tie lene….????

  5. Dar ce se mai aude cu toaletele publice? Ca de vazut si mirosit suntem satui.Chiar nu inteleg nepasarea autoritatilor fata de toaletele publice pline de rahat si in jurul lor la fel.Cine a castigat licitatia cu zeci de mii de euro pentru curatarea si intretinerea lor?Cum se accepta si pun pariu ca se stie de vesnica problema cu rahatii la vedere prin toata Timisoara.Ce se intampla cu acest oras? Ti-e mai mare groaza si rusinea cand vezi asa ceva de ti se intoarce stomacul pe dos.Ce naiba faceti stimati alesi ai acestui oras?

  6. Bună părere aveți despre voi dar str apicultorilor din Timișoara nu ține de Timișoara numai la taxe și impozite la curățenie nu, cred ca Bratner nici nu știe unde se afla strada apicultorilor