Programul echipelor din Timis in barajele de promovare in grupele Cupei Romaniei

TIMIS. Cupa Romaniei si-a schimbat total fata in acest sezon. Dupa tururi regionale cu echipe „judetene” au urmat fazele zonale, obisnuite, eliminatorii, iar acum s-a ajuns la partidele de baraj.

CITESTE SI: Timisorenii, asteptati sa faca miscare alaturi de antrenori certificati Les Mills, la Smartfit. 6 antrenamente gratuite programate in sala din Calea Buziasului 

Castigatoarele acestor partide decisive se vor califica in faza grupelor, alaturi de cele mai bune echipe din Liga 1.

Timisul va fi reprezentat de doua grupari, Dumbravita, care a invins in turul anterior Periamul, si Ripensia, care a trecut de Ghiroda. Intr-un derby inter-judetean, Poli nu a fost in stare sa treaca de Resita, in fata careia a pierdut, 0-2.

Asadar, CSC Dumbravita va intalni una din echipele bune din Liga secunda, Politehnica Iasi. Partida se va disputa pe 27 septembrie, de la ora 14.30 pe stadionul Stefan Dobay din localitatea de langa Timisoara.

Ripensia are un adversar chiar mai valoros, grupare ce a invins in actualul campionat al elitei campioana en-titre, CFR Cluj, dar si liderul la zi al Ligii 1, Rapid. Jocul impotriva lui U Craiova 1948 se va desfasura pe arena Electrica, marti, 27 septembrie, de la ora 16.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.