Un punct pentru Ripensia Timisoara cu o echipa ce tinteste play-off-ul ligii secunde. Timisorenii au terminat meciul in 10

TIMISOARA. Ripensia Timisoara a obtinut o remiza alba in meciul din etapa a VII-a cu Csikszereda Miercurea Ciuc.

CITESTE SI: Politehnica Timisoara ramane fara directorul de imagine. Sebastian Novovic renunta si la pozitia de presedinte al Druckeria 

Duelul de pe stadionul Electrica a fost unul echilibrat si dar si cu ocazii importante de o parte si de cealalta. In minutul 20 al primei reprize oaspetii au si trimis balonul in plasa timisoreana prin Jelena, dar reusita a fost anulata pentru o pozitie de offside. Pana la pauza Parvulescu a mai trimis o data balonul spre poarta banateana, dar acesta s-a scurs paralel cu buturile. Pe final de repriza, timisorenii Mogos si Tieranu au primit galbene, in timp ce Ivanovic a trimis periculos din lovitura libera, dar a scos portarul oaspetilor.

In partea a doua jocul a fost la fel de echilibrat. Ciucul a lovit o data bara, in timp ce timisoreanul Zimta a trimis si el din pozitie buna pe langa poarta.
In minutul 77, Mogos a primit al doilea galben, iar Ripensia a fost obligata sa joace finalul de meci in 10. Cu toate acestea, banatenii s-au aparat bine si au si ratat prin Ene si Tudor Calin, iar in cele din urma au obtinut o remiza alba.

Odata cu acast rezultat, Ripensia ajunge la 5 puncte si o egaleaza pe concitadina Politehnica.

In runda urmatoare, programata dupa pauza internationala si meciul de Cupa cu U Craiova 1948, ros-galbenii vor juca in deplasare impotriva lui CSC Dumbravita.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.