Ripensia Timisoara da piept cu o echipa care se lupta la playoff. Banatenii nu au un palmares bun in fata Ciucului

TIMISOARA. Ripensia Timisoara incheie etapa a VII-a a ligii secunde de fotbal cu un duel pe teren propriu, al treilea in tot atatea sezoane, cu Csikszereda Miercurea Ciuc.

CITESTE SI: Misiune la inaltime. Catel salvat de pompieri de pe acoperisul Casei de Cultura. Video 

Cele doua formatii vin dupa rezultate diametral opuse in runda precedenta. Daca timisorenii au pierdut la scor de neprezentare la Slatina, ciucanii s-au impus cu 3-0 acasa in fata lui Minaur Baia Mare, iar inaintea rundei aveau cel mai bun atac, cu 12 goluri marcate.

Banatenii au insa un moral bun, dupa ce au reusit sa se califice in play-off-ul Cupei. Inaintea intalnirii cu ciucanii, ‘Ripi’ are doi fotbalisti incerti, fara ca vreun alt component al lotului sa fie accidentat sau suspendat.

In meciurile directe, Ripensia a obtinut un egal in urma cu doua sezoane si a pierdut cu 2-1 in stagiunea precedenta.. Ambele partide s-au disputat la Timisoara.

Speram sa fie super motivati la acest meci. Atitudine ne trebuie in primul rand. Sa vedem daca reusim sa incropim un 11 cu care sa castigam meciul acesta. Avem doua incertitudini, probleme de lot nu. Vidrasan si Harald Fridrich sunt incerti, in rest lotul este valid. A picat foarte bine meciul cu Ghiroda, intr-adevar moralul baietilor este putin mai ridicat. Speram ca si ei sa isi dea seama de greselile pe care le-au facut in trecut si sa nu le mai repetam, ca sa putem obtine un rezultat foarte bun acasa cu Miercurea Ciuc„, spune inaintea intalnirii antrenorul secund Calin Mada.

Duelul dintre Ripensia si Csikszereda Miercurea Ciuc este programat duminica, de la ora 11, pe stadionul Electrica si va fi condus de Andrei Titii, ajutat de Ioan Corb si Razvan Nistoran.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.