Lovit de masina pe trecerea de pietoni, la Timisoara. Barbat grav ranit, luat de ambulanta

TIMISOARA. Accident sambata dupa pranz pe un bulevard din Timisoara, in urma caruia un pieton a fost ranit chiar pe zebra.

CITESTE SI: Cainii politisti special dresati le-au dat de urma. Aproape 100 de migranti, descoperiti printre marfuri 

Barbatul, in varsta de 77 de ani, traversa regulamentar bulevardul Constantin Brancoveanu, pe trecerea de pietoni, cand un sofer prea grabit nu i-a acordat prioritate si l-a lovit.

Omul a fost trantit pe asfalt si a fost ranit, fiind preluat de o ambulanta ajunsa la fata locului.

Un barbat, in varsta de 32 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Constantin Brancoveanu din Timisoara, iar la intersectia cu strada Rusu Sirianu a surprins si accidentat un pieton, un barbat în varsta de 77 de ani, angajat in traversarea drumului public pe trecerea de pietoni semnalizata corespunzator. In urma impactului, a rezultat ranirea pietonului. A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Soferul a fost pus sa sufle in aparatul etilotest, care a aratat ca omul nu bause inainte de a urca la volan.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. (Și) la aceasta trecere de pietoni nu as avea curaj sa traversez doar cu prioritatea data de regulamentul rutier, as aștepta să fiu sigur ca șoferul ma vede și intenționează sa îmi acorde prioritate. Pe Brincoveanu sint mai multe treceri de pietoni fără semafor și după asa accidente o sa ne trezim cu calmatoare de trafic la toate.