Cainii politisti special dresati le-au dat de urma. Aproape 100 de migranti, descoperiti printre marfuri

Din ce in ce mai multi migranti incearca sa plece din Romania spre vestul Europei inainte de venirea iernii.

CITESTE SI: Spargere ca-n filme. Doi tineri proaspat casatoriti au ramas fara 120.000 de euro si un kilogram de aur 

Ajutati si de patrulele canine, politistii de frontiera au capturat 82 de transfugi, la punctul de trecere Nadlac II, in ultimele zile.

Primii migranti au fost descoperiti intr-un tir care transporta obiecte sanitare si cereale si era condus de un roman. Oamenii legii au gasit in remorca 45 de indivizi, cu varste cuprinse intre 20 si 47 de ani, care provin din Bangladesh, India si Pakistan.

Alte 32 de persoane au fost coborate dintr-un automarfar care transporta anvelope pentru o firma din Italia. Migrantii veneau din Nepal si Bangladesh si aveau documente legale pe teritoriul tarii noastre.

Al treilea grup a fost depistat intr-un autocamion care transporta granule de plastic pentru o firma din Marea Britanie. De aceasta data a fost vorba despre 5 indivizi, cu varste cuprinse intre 24 si 40 de ani, originari din Pakistan si Afganistan. Acestia sunt solicitanti de azil in tara noastra.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Buna ziua
    Poate o autoritate a statului român să răspundă cine sunt acești oameni, cine i a invitat la noi ?
    Urmeaza cursuri de limba română sau învață o meserie ?
    Vor să se integreze sau vor doar ajutoare sociale ?
    De ce nu sunt trimiși înapoi de unde au venit?
    Se intră în RO ca intr-o moară părăsită ?

    • DA. ONU, UE. Guv. RO

  2. de ce romanii si ungurii controleaza aceste camioane? migrantii doresc sa ajunga in germania, franta, uk etc. lasati sa ajunga cu bine la destinatie, sa isi mareasca populatia aceste tari, ca tot se pling ca au natalitatea mica.