Fetele de la Politehnica Timisoara vor trei puncte si cu echipa din Baia Mare

TIMISOARA. Politehnica Timisoara este una dintre cele doua echipe care nu au primit gol in primele doua runde ale Ligii 1 de fotbal feminin, iar timisorencele spera sa isi pastreze recordul si dupa meciul din acest final de saptamana.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Mai bine de jumatate de an vor fi restrictii de circulatie pe DN7. Anuntul DRDP Timisoara

Fotbal Feminin Baia Mare vine la Timisoara dupa un esec drastic in runda precedenta, 0-11, acasa, cu echipa campioana din Cluj. Baimarencele au un singur gol reusit in egalul din etapa inaugurala de la Galati.

Mirel Albon are la dispozitie cel mai bun lot posibil, singurele absente fiind Shaira Pera si Genoveva Rosie, jucatoare care sunt accidentate, in timp ce Teodora Meluta revine dupa absenta din partida de la Targu Mures.

In sezonul trecut Politehnica Timisoara s-a impus cu 4-1 in fata formatiei maramuresene, dar atunci meciul s-a jucat pe stadionul din Recea.

Duelul cu gruparea din Baia Mare este programat sambata, de la ora 11, pe stadionul Stiinta si va fi condus de o brigada aradeana, care il are la centru pe Tudor Jurca, ajutat la cele doua tuse de Cristian Casut si Nicoleta Susca.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.