Handbalistii de la Politehnica Timisoara, la al treilea esec stagional. Urmeaza meciul cu lanterna rosie a ligii

TIMISOARA. Politehnica Timisoara a fost invinsa de CSU din Suceava in a patra etapa a Ligii Zimbrilor, dupa o repriza secunda slaba facuta de banateni.

CITESTE SI: Meciuri grele in weekend pentru echipele din Timis in liga secunda. Poli merge la Dej, Dumbravita joaca in Maramures, la o zi dupa ce si-a aflat adversarul din play-off-ul Cupei 

Debutul de meci nu a fost unul prea stralucit pentru alb-violeti, care au reusit sa sparga gheata pe tabela dupa 4 minute prin Marjanovic, insa pana in acel moment gazdele reusisera sa puncteze de 4 ori. Poli a fost in permanenta urmarire a adversarului, dar la pauza gazdele conduceau cu 18-15.

In partea a doua duelul a continuat pe aceleasi coordonate, cu gazdele la conducere si alb violetii incercand sa sa revina pe tabela de scor. Apararea solida a sucevenilor, imprecizia timisorenilor in atac, dar si cele 4 eliminari temporare au facut ca Politehnica sa nu poata evita esecul. S-a incheiat 34-25, iar fosta castigatoare a Cupei a ajuns la a treia infrangere in patru partide.
Cei mai buni marcatori timisoreni au fost Sadoveac si Marjanovic, fiecare cu cate 8 reusite. Au mai punctat Furak, de doua ori, in timp ce Baican, Fenici, Moldovan, Citu, Trif si Bran au terminat meciul cu cate un gol. De cealalta parte, fostul timisorean Vencel Csog a inscris de 3 ori, iar cel mai bun marcator a fost Claudiu Lazurca, autor a 8 goluri.

In runda urmatoare, Politehnica va juca pe teren propriu impotriva formatiei din Odorheiu Secuiesc, ultima clasata in Liga Zimbrilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.