Au furat in miez de noapte, au ajuns dupa gratii in zori. Hoti capturati de politisti, dupa ce au lasat gradinarii fara cafea la Timisoara

TIMISOARA. N-au apucat sa se bucure de prada. Trei barbati care au dat o spargere in miez de noapte la o firma din Timisoara au fost capturati de politisti vineri dimineata.

CITESTE SI: Surpriza teribila pentru o familie la Timisoara. Si-a gasit masina facuta praf in parcarea blocului. Politistii cauta un sofer care a fugit ca un las 

Atacatorii au intrat in sediul unei societati de amenajari de spatii verzi, de pe strada Marginii din Calea Aradului.  Hotii au furat un aparat de cafea, un robot de tuns iarba si un laptop si s-au facut nevazuti. Prejudiciul creat a fost de 15.000 de lei.

Administratorul firmei a fost cel care a descoperit furtul si a anuntat politia.

Oamenii legii s-au miscat rapid, iar dupa cateva ore au si dat de urma hotilor. Este vorba despre trei barbati de 21, 34 si 43 de ani, care au fost prinsi la Dumbravita.

Aparatele furate au fost recuperate de politisti.

Hotii au fost dusi la audieri si vor ramane in Arestul Politiei pentru urmatoarele 24 de ore.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.