Accident grav. O copila de 14 ani s-a izbit cu bicicleta de un tir

O adolescenta de 14 ani a fost lovita marti seara de tir pe drumul care leaga localitatile aradene Chisineu Cris de Varsand.

CITESTE SI: Accident pe soseaua Timisoara – Arad, o masina si un microbuz s-au izbit frontal. Oameni raniti. Foto 

Accidentul a avut loc in localitatea Pilu. Tanara, care era pe o bicicleta, a intrat de pe o strada laterala pe drumul judetean si a incercat sa-l traverseze fara sa se asigure. A intrat in plin in remorca autotrenului si a fost trantita pe asfalt.

Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale ambulantei si politiei. Fata a fost preluata de salvare si dusa la spital.

Conducatorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Tanara a fost transportata la spital, pentru evaluarea starii sale si acordarea de tratament. Se continua cercetarile, intr-un dosar penal intocmit pentru vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Arad.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.