Accident pe soseaua Timisoara – Arad, o masina si un microbuz s-au izbit frontal. Oameni raniti. Foto

Un autoturism si un microbuz s-au ciocnit frontal marti dupa-amiaza pe soseaua care leaga Timisoara de Arad.

CITESTE SI: Incendiu pe acoperisul unui bloc din Timisoara. Coloana de fum, vizibila din tot orasul. Video

Accidentul s-a petrecut in apropiere de localitatea Sagu.

In urma impactului masina a ramas pe mijlocul drumului, in timp ce microbuzul a ajuns in sant.

Trei oameni au fost raniti si au primit ingrijiri medicale. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri pentru ca politistii sa faca cercetari la fata locului.

Un barbat de 52 de ani, din judetul Timis, a condus un autoturism pe D.N. 69, dinspre Arad spre Timisoara. In afara localitatii Sagu, a patruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un aradean de 45 de ani. In urma impactului au fost raniti usor, din primele observatii, conducatorul primului autoturism, o femeie de 23 de ani si un barbat de 29 de ani, pasageri. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat ca niciun conducator auto nu consumase alcool, cercetarile fiind continuate pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Arad.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.