Focuri de arma, nu departe de Timisoara. Braconieri prinsi de politisti si pusti confiscate

TIMIS. Doi barbati au fost prinsi in timp iesisera la vanatoare, la adapostul intunericului, in Timis.

CITESTE SI: Dispar insulele de vegetatie din apele raului Bega, la Timisoara. Operatiune de curatare pe canal. Foto

Totul s-a intamplat luni seara, cu o ora inainte de miezul noptii, la Bazos. Paznicul fondului de vanatoare din zona a auzit un foc de arma si a mers in directia din care ar fi fost tras.


In apropierea unui lan de porumb, omul a descoperit o masina in care nu era nimeni.

Barbatul a cerut ajutor politistilor, iar ofiterii Serviciului Arme explozivi si Substante Periculoase au ajuns rapid la fata locului. Dupa ce au scotocit cateva minute zona, oamenii legii au dat de doi barbati, care incercau sa se ascunda.

De asemenea, asupra celor doi au fost gasite trei arme de vanatoare, care au si fost confiscate.

Cei doi barbati s-au ales cu dosar penal pentru tentativa de a practica sau practicarea vanatorii fara autorizatie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Tibi Jivan e nevinovat, Ovidiu i a spus sa meargă afară că totul e sub control, că e fond privat,cum face el de obicei, dar a venit politia și n a mai fost sub control nimic, se știe că la grupa Bazoș se merge pe vorbe la vânătoare și dacă intră omul în căcat nu mai recunoaște nimeni nimic:)