Vanatoarea de tiristi continua la Timisoara. Politistii locali i-au ‘ars la buzunare’ pe soferii masinilor de mare tonaj care strica drumurile din oras

TIMISOARA. Soferii de camioane si tiruri care nu respecta legea au fost amendati drastic in weekend, dupa ce au intrat cu mastodontii in zone in care circulatia masinilor grele este interzisa.

CITESTE SI: Noi criterii pentru selectia blocurilor ce urmeaza sa fie anvelopate la Timisoara 

Politistii i-au tras pe dreapta soferii care au condus autovehicule de peste 7,5 tone, care nu au tinut cont de indicatoare si au incercat sa patrunda pe Calea Stan Vidrighin dinspre strada Stefan cel Mare.

Fiecare dintre cei care au incalcat restrictiile a incasat cate o amenda de 1.305 lei, totalul fiind de 30.015 lei din cele 32 de sanctiuni aplicate.

Atat la intrarea in oras, cat si in zona santierului de pe Stan Vidrighin au fost amplasate indicatoare care avertizeaza ca e interzisa circulatia masinilor mai grele de 7,5 tone, cu exceptia riveranilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Foarte bine.Sa stea politia si la podul de la Remetea-Mare spre Bucovat. Dimineata de la 5’30 este nebunie pe bietul pod.O sa aiba recolta bogata.