Fara punct pe teren propriu. CSC Dumbravita, invinsa acasa si de Slobozia

TIMIS. Dupa esecurile cu Dej si Steaua de acasa, nici a treia oara nu a fost cu noroc pentru Dumbravita. Echipa lui Cosmin Stan a pierdut 2-4 (1-4) partida disputa in fata propriului public din runda a sasea cu Unirea Slobozia.

Partida a fost rezolvata inca de la pauza cand scorul era deja de 1-4 pentru echipa oaspete, mult mai valoroasa si experimentata. Ghinescu a inscris pentru echipa banateana din penalty, in minutul 31, iar oaspeții au punctat prin Toma (8-penalty), Dinu (16) si Afalna (24, 37). In partea secunda, gazdele au jucat mult mai bine, dar nu destul sa puna in pericol victoria, meritata, a vizitatorilor. S-a consemnat un singur gol in aceasta perioada, minutul 88, Calin Toma, tot de la 11 metri, 2-4 scor final.

Ultima data cand Dumbravita a incasat 4 goluri acasa era in sezonul 2019-2020 din Liga 3, cand in etapa a 14-a, in 22 noiembrie 2019, cand echipa in alb-verde pierdea 3-4 cu CS Hunedoara.

CSC Dumbravita: Miklos – A. Olaru, Ad. Ungureanu, Pascalau, Gisa, T. Bodri, L. Bodri, C. Toma, Zurbagiu (cpt.), Martinov, Ghinescu. Au mai intrat: Grancea, Tanase, Simon, D. Popa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.