Momentul impactului a fost filmat. O tanara a intrat cu motocicleta intr-o masina la Timisoara. Ce greseala a facut soferul. Video

TIMISOARA. Accident de circulatie la Timisoara, vineri dupa-amiaza, intr-o intersectie din cartierul Mehala.

O tanara motociclista a intrat in plin intr-o masina al carei sofer nu i-a acordat prioritate.

CITESTE SI: Un tanar de 24 de ani si-a luat viata la Timisoara, intr-un mod teribil. A fost gasit fara suflare de colegul de apartament

Totul s-a intamplat la intersectia Closca cu Plavosin. In urma impactului, tanara de 31 de ani a fost aruncata din sa, peste autoturism, si s-a prabusit in cap pe asfalt. Purta insa, regulamentar, casca, iar aceasta a protejat-o.

Un barbat in varsta de 68 de ani a condus un autoturism pe strada Closca din Timisoara, dinspre Cetatii spre Grigore Alexandrescu, iar la intersectia cu strada Ioan Plavosin a efectuat virajul la stanga si a intrat in coliziune cu o motocicleta, condusa de o femeie in varsta de 31 de ani, care circula din sens opus, pe prima banda. In urma impactului a rezultat ranirea femeii„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare din culpa.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. La viteza aia e numai de bine

    • Nu cred ca avea viteza mare (motocicleta). Eu zic cam 60 km/h. Stiu, nu sunt radar, dar am ceva ani de condus. Si daca compari cu viteza masinii ce trece inainte motocicletei prin intersectie, vezi ca parcurge aprox dist dintre 3 stalpi (75 m) in circa 5 secunde. Moto-groso ar fi o viteza de 54 km/h. In plus, motociclista a fost relativ ok dupa impact, deci nu putea avea foarte mult peste, chiar daca a tras „sa prinda galbenul”. La viteze la care circula multi dintre confratii ei, motociclistii, le zboara capul. Uneori la propriu.
      Cat despre sofer … 68 de ani pare cam mult. Poate ar fi bine sa se lase de condus chiar daca i se pare ca inca este „verde”. Pare destul de sigur ca nu a observat motocicleta si de aia nu i-a acordat prioritate, ca viteza, clar nu avea. A „prins”si el semaforul din mers, nu a asteptat sa treaca cei din sens opus, pe directia inainte, si, de aceea, nu a avut mai mult timp la dispozitie ca sa se asigure. De aia zic ca si varsta e posibil sa fi avut o contributie.

      • 60 km/h nu e cam mult pentru oras?

  2. Aia care s-au oprit la semafor si au vazut ce s-a intamplat , nici nu au coborat din masini ……bravo mă , niste lași !!!!!

    • Soferul masinii care a facut accidentul, si mai rau. S-a ciocnit cu un motociclist, nu conteaza a cui e vina, e un om ranit, a stat o clipa sa gandeasca, nici prin cap nu i-a trecut sa se dea jos din masina, se vede clar ca nici n-a incercat sa-si desfaca centura. Grija lui a fost sa mute masina mai incolo, de parca ar fi fost la „o tamponare usoara”, lasand victima descoperita in mijlocul drumului. Daca nu era camera de supraveghere ar fi fost greu de stabilit locul si contextul in care s-a produs impactul. In urma cu cativa ani un sofer roman de TIR s-a pus de-a curmezisul unei autostrazi din Italia ca sa protejeze o fata de 12 ani cazuta dintr-o masina din fata lui.

  3. Nu poti acorda prioritate indiferent de viteza cu care vine cel de pe drumul prioritar.
    Din ce se vede, se schimba semaforul.
    Pare ca motociclista a accelerat ca sa mai prinda ceva din galben.
    Prea se dau toti motociclistii fete mari. Ca-i vezi in trafic cum fac slalom printre masini, cum accelereaza si cu ce viteze merg.

    • Regula prioritatii de dreapta dao draqu!

  4. Mașina întra în intersecție pe galben, motocicleta intră pe roșu, însănătoșire grabnică și atenție.

  5. E minune că a scăpat cu viață după așa ceva.

  6. În Timisoara la multe intersecții avem banda separată pentru stânga dar semaforul nu este separat, trebuie sa acorzi prioritate la cei care circula in fata,dar la stânga apuca doar Trei mașini sa treacă si a treia prinde roșu, foarte rău sincronizate, Mulțumesc!

  7. Masina neagra de pe sensul opus franeaza pt ca semaforul e rosu .
    In acelasi timp , motocicleta accelereaza si trece pe rosu ,
    Vina e a motocicletei pt ca a trecut pe rosu si se face vinovata de producerea accidentului . Va ramane fara permis , va plati reparatia renaut-ului , etc .

  8. „Ce greseala a facut soferul.”

    Soferul nu a facut nici o greseala .

    Motocicleta a intrat in intersectie pe rosu .
    Inainte de a intra in intersectie motocicleta , masina neagra de pe sensul opus incepe sa franeze cu aprox 50 de metri inainte de intersectie , pt ca semaforul arata rosu .
    Apoi apare in cadru motocicleta …

    • soferul are vina, concluzia politiei, care are mai multe informatii decat ghicitul tau in cafea.

      • Faptul ca a fost deschis dosar penal nu inseamna si ca a fost trasa o concluzie. Cel putin unul dintre cei doi a intrat in intersectie pe rosu. Daca a facut-o doar motociclista, e clar a cui e vina. Daca a facut-o si soferul, vina devine a amandurora.

  9. Ambele autovehicule au intrat simultan in intersecție ceea ce exclude, teoretic, trecerea pe culoarea rosie. Sper ca soferul autoturismului sa ramana fara permis pe viata si sa ajunga in puscatie unde ii este locul.