Accident violent pe un drum din Banat, oameni raniti. A fost chemat elicopterul SMURD. Foto

Un tir si o masina s-au izbit vineri dupa-amiaza intr-o localitate din Banat.

CITESTE SI: Militar in Armata Romana, arestat pentru trafic de migranti. Transporta 8 transfugi de la Jimbolia la Timisoara

Accidentul a avut loc pe DN 6, sosea care traverseaza si comuna caraseana Armenis.

Soferul unui autoturism care circula catre Orsova, intr-o curba a pierdut controlul volanului, a intrat pe constrasens si s-a izbit de un tir.

Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns o ambulanta SMURD, o autospeciala pentru descarcerare si una de interventie, ale pompierilor de la Detasamentul Carasebes, doua ambulante SAJ, dar si elicopterul SMURD.

Unul dintre raniti a fost preluat de aparatul de zbor, iar cel de-al doilea de o ambulanta si au fost dusi la spitalul din Caransebes.

Un barbat in varsta de 59 de ani a condus un autoturism pe DN6 din directia Caransebes catre Orsova, iar intr-o zona cu curbe deosebit de periculoase, a patruns pe contrasens si a lovit un autotir condus de un cetatean bulgar.

In urma impactului soferul autoturismului a fost ranit si transportat la spital. De asemenea, un barbat in varsta de 55 de ani, din judetul Mehedinti, pasager in autoturism a fost ranit usor. Conducatorul auto al tirului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Soferul autoturismului nu a putut fi testat la fata locului, urmand sa fie recoltate probe la spital. In cauza politistii fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa” a transmis pentru opiniatimisoarei.ro, comisarul sef Dinu Nicorici, sef al serviciului cabinet al IPJ Caras-Severin.

Circulatia in zona s-a desfasurat cu dificultate zeci de minute.

Acesta a fost al doilea accident in doar cateva ore petrecut pe DN6, in Caras-Severin,  dupa ce vineri dimineata un autoturism si o autoutilitara s-au ciocnit in apropiere de Ilova. Doi oameni au fost raniti si transportati la spital.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.