Cel mai ‘scump’ apel telefonic dat unei foste iubite in Timis

TIMIS. Poveste de dragoste cu nabadai incheiata dupa gratii pentru un barbat de 50 de ani din Timis. Dupa ce in urma cu cateva luni judecatorii i-au interzis sa se mai apropie de fosta iubita, pe care indraznise sa o ameninte, acum a fost arestat ca i-a dat… un telefon.

CITESTE SI: Au dezgropat securea razboiului. Scandal intre clanurile de romi din Lugoj. Poarta facuta zob cu un Lamborghini. Video

In luna mai, femeia a decis sa rupa relatia cu iubitul ei din Jimbolia. A obtinut si un ordin de protectie, insa, barbatul nu l-a respectat. Acesta a vizitat-o si, astfel, s-a apropiat de ea la mai putin de 100 de metri, desi ii era complet interzis s-o faca. Atunci, judecatorii l-au pedepsit si l-au plasat sub control judiciar. Adica nu mai avea voie sub nicio forma sa mai ia legatura cu femeia.

Zilele trecute, barbatul a incalcat si aceasta masura si i-a dat fostei iubite un telefon. Femeia l-a reclamat, politistii l-au retinut rapid, iar magistratii l-au trimis in arest preventiv pentru urmatoarele 30 de zile.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Doamne fereste, cum sa dai telefon la fosta nevasta, iubita, poate omul voia sa se impace.Ciudat e ca e vorba doar de barbati. Pai nu prea se mai merita sa te casatoresti. Exista si indivizi dusi cu pluta dar totusi. Prevad ca in 30 de ani o sa ajungem la populatie 5 milioane pt ca oamenii nu se mai casatoresc de frica sa nu se certe cu nevasta si sa ajunga la puscarie.

  2. Ăla săptămâna trecută i-a omorât pe toți din casă 🙈,asta a dat un telefon…..😝😝😝👋👋👮🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩