Sfasiat de caini, un barbat a fost adus de urgenta la spital la Timisoara. Medicii s-au ingrozit cand i-au vazut ranile

Momente de groaza pentru un barbat din Timis care a fost atacat si sfasiat, marti seara, de mai multi caini in apropierea comunei Bara.

CITESTE SI: Accident ‘in cerc’, cu 3 masini, pe un bulevard din Timisoara. Oameni raniti. Foto

Barbatul a plecat sa isi cumpere paine de la un magazin din localitate, iar pe drum sase animale au aparut din senin si s-au repezit asupra lui. Omul a fost pur si simplu dezbracat de patrupedele agresive, care apartin unui cioban, noteaza LugojInfo.ro.

Barbatul, cu muscaturi pe tot corpul si intins cu fata in jos pe pamant, plin de sange, a fost gasit de un trecator. Acesta a sunat imediat la 112, iar la fata locului a ajuns o ambulanta care l-a preluat.

Omul a fost dus mai intai la spitalul din Lugoj, unde medicii s-au ingrozit cand i-au vazut ranile, astfel ca au luat decizia de a-l transfera de urgenta la Timisoara.

Politistii au deschis o ancheta si l-au gasit pe ciobanul care detine cainii. Acesta s-a ales cu dosar penal si urmeaza sa raspunda pentru comportamentul animalelor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cei 6 câini aparțin unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Bara. În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul căinelui sau deținătorul temporar al acestuia, asupra unei persoane”. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. dacă nu face pușcărie, e degeaba

  2. Și se mai întreabă cîte unul de ce sunt controlați ciobanii cică este șicanare dar dacă ai avut o experiență cu ei ca săptămână trecută cînd atacau oamenii din senin pe malul Timișului și pe cioban nici nu-l interesa nici după ce oamenii iau spus să cheme cîinii fiind și copii în apropiere.

    • inotul si scaldatul este interzis pe raul Timis
      iat-i progeniturile si la strand cu ei nu pe malul timisului sa faceti mizerie

  3. Nu avea suflet ca altfel nu-l atacau.

    • @cutzu: nu prea e adevarat ce spui.Eu am detinut 3 caini in decursul anilor si ii iubesc mai mult ca pe oameni.Dar cand sunt in haita,unii caini devin agresivi in special cei de stana care sunt pur si simplu lasati liberi de imbecilii de ciobani.Si aia sunt dulai mari.De la aproape 500 de metri au alergat spre noi cand ne-au vazut cu bicicletele…si n-a mers faza cu „cutzu,cutzu”…A trebuit sa punem bicicletele intre noi si ei si pana nu l-am pocnit pe unul din ei ca lumea cu piatra nu aveau de gand sa ne lase teferi.Abia atunci au realizat ca nu suntem o „prada” usoara si au luat-o la sanatoasa.Asa ca faza cu” nu avea suflet” nu prea merge.Dar vinovatul principal nu sunt cainii care din instinct isi apara teritoriul..ci cretinul de stapan care ii lasa liberi.pentru ca nu il duce capul de mai mult.I-as fi confiscat toti cainii iar boului de cioban i-as fi facut dosar penal pentru vatamare corporal din culpa plus o amenda de 10000 de lei.Poate asa se trezeste la realitate.

      • tu saracule nu ai lovele sa mananci tu, daramite sa cresti tu 3 cainii si zici tu ca devin cainii violenti atunci cand isi fac treaba? asta e rolul lor sa pa\zeasca un anumit perimetru …deci victima nu avea ce cauta acolo
        lasa retorica de trol nu e cazul sa flosesti manipulare in acest incident

        • Tefelismul rezist in toata splendoarea la ovidiu

  4. E posibil ca victima sa fi scurtat drumul prin saivanul omului?
    ca ma indoiesc de faptul ca a fost pur si simplu vanat de catre cainii!

  5. Confirm logicii tale as putea sa angajez un agent de paza sa il snopeaspa in bataie ca a trecut prin „saivan” si sa il si injunghie un pic si nu pateste nimeni nimic…ca era la mine pe proprietate.

    Baaa baiaiatul, nu suntem in America sa il impuscam daca treaspasing private property. Cainii nu au ce cauta sa muste oamni…in orice Tara civilizata acesti caini sunt eutanasiati.

    • Gigi pai cand te semnezi Gigi spui tot…da mah jegosule cine are un obiectiv in paza poate sa intervina pana la limita legii

      • Obiectiv in paza e pompos spus pentru j saivan. Iar agent de paza e fie un incompetent fie o ceafa lata pusa pe bataie. Deci sa fin seriosi ca voi doar prin intimidare si violenta ganditi. Daca ai Citi si intelege ce am scris ar insemna ca esti de aceeasi teapa cu ei.
        Limitele legii nu spun sa il legi si sa il snopesti in bataie ca sa…il imobilizezi pana la sosirea autoritatilor.