Au sarit in ajutorul bolnavilor aflati in suferinta in spitale. De Ziua Judetului, 20 de angajati ai CJT au donat sange la Timisoara

TIMISOARA. 20 de angajati ai Directiei de Prestari Servicii Timis, institutie subordonata Consiliului Judetean Timis, s-au alaturat unei campanii de donare de sange, chiar de Ziua Judetului Timis.

CITESTE SI: Este mare nevoie de sange din toate grupele la Timisoara. Apel disperat de la Centrul de Transfuzii

Angajatii Directiei s-au mobilizat si s-au prezentat la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina din Timisoara pentru a dona sange.

Printre participanti s-a numarat si directorul Directiei de Prestari Servicii Timis, Ciprian Trocan.

Felicit si multumesc colegilor care au raspuns acestui demers umanitar! Merita sa intelegem cu totii ca donarea de sange este un gest normal si sanatos si nu avem nevoie de alte drame ca sa facem un lucru atat de simplu”, a declarat Trocan.

Prin acest gest de bunavointa, angajatii institutiei au dorit sa-i incurajeze si sa-i motiveze pe cei din jurul nostru prin propriul exemplu ca sa salveze vieti prin donarea de sange.

Recent, reprezentantii Centrului Regional de Transfuzie Sanguina din Timisoara au facut un apel la donarea de sange din partea timisenilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Sper ca donatorii nu erau intepati!