Se dezvolta Complexul Timflex Residence, langa Timisoara. Se lucreaza simultan la construirea a 3 blocuri ultramoderne. Video

TIMISOARA. Creste ansamblul Timflex Residence, ridicat la marginea Timisoarei. Dupa ce primul bloc de locuinte a fost finisat si dotat la cele mai inalte standarde, iar majoritatea apartamentelor si-au gasit proprietarii, de curand au pornit lucrarile pentru construirea a inca 3 imobile.

A fost turnat deja radierul pentru fiecare dintre cele 3 blocuri, urmand ca, in continuare, sa se desfasoare lucrarile de elevatie a cladirilor. Toate constructiile se vor finaliza deodata, intrucat echipele de muncitori lucreaza simultan la cele trei imobile.

 

Cele trei noi blocuri vor avea, in total, 105 apartamente cu doua si trei camere, dar si de tip penthouse. Toate locuintele sunt concepute astfel incat sa satisfaca nevoile si pretentiile fiecarui client, au dimensiuni generoase, cuprinse intre 50 si 90 de metri patrati si sunt completate de terase spatioase, de pana la 40 de metri patrati.

Cei care isi doresc sa se stabileasca in acest ansamblu trebuie sa stie ca vor beneficia de toate facilitatile unei vieti comode. Blocurile au atat parcari subterane, cat si supraterane si sunt dotate cu lifturi, pentru un confort sporit al proprietarilor.

De asemenea, apartamentele din ansamblul Timflex Residence sunt prevazute cu usi metalice si blindate, gresie si faianta importate din Italia, geamuri termopan profil Trocal 76 AD, tripan, cu sticla 48 mm 4 Seasons si gaz argon, izolatie si incalzire in pardoseala, izolatie fonica intre peretii despartitori dintre apartamente si cei comuni cu casa scarii, si pana la termostat individual de reglare a temperaturii in fiecare camera.

Fiecare locuinta este dotata si cu interfata Home Smart, are montate conexiunile pentru sistemul de alarma si pentru eventuala montare a unor rulouri electrice, iar sistemul de climatizare are kitul instalat.

Astfel, dezvoltat la marginea Timisoarei, la intrarea in comuna Giroc, complexul Timflex Residence imbina in cel mai armonios mod linistea si caldura unui camin cu vibratia, functionalitatea si tehnologia moderna. Ansamblul este construit in vecinatatea marilor magazine, a statiilor pentru mijloacele de transport si la doar cateva minute de mers cu masina de cele mai importante institutii din comuna si din Timisoara.

Cei care isi doresc sa locuiasca intr-unul dintre apartamentele Timflex Residence, dar nu vor sa mai astepte pana la finalizarea celor 3 blocuri aflate in constructie, inca mai pot cumpara una dintre locuintele inca disponibile in primul bloc al complexului.

Complexul Timflex Residence este situat pe strada Romanilor din comuna Giroc.

Mai multe detalii AICI.

Birou vanzari: 0790.300.005

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.