Un mort si un ranit, dupa un accident pe drumul ce leaga Timisoara de sudul tarii. Doua masini si un tir s-au izbit

Tragedie pe soseaua care leaga Timisoara de sudul a tarii, dupa ce doua masini si un tir s-au ciocnit. Accidentul a avut loc intre localitatile  carasene Slatina Timis si Sadova Veche.

CITESTE SI: Barbat atacat de hotii de buzunare, intr-un tramvai la Timisoara 

Accidentul s-a produs dupa ce un tanar de 19 ani, care conducea spre Baile Herculane, a intrat pe contrasens si s-a izbit in plin de un tir care circula regulamentar, din sens opus. In urma impactului, tanarul sofer a murit pe loc, iar pasagerul de pe scaunul din dreapta a fost ranit.

In timp ce un tanar de 19 ani conducea un autoturism pe DN 6, in directia Baile Herculane, ar fi patruns pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune frontala cu un ansamblu de vehicule inmatriculat in Turcia, care circula in directia opusa.

In accident au fost implicate un al doilea autoturism si ansamblu de vehicule care circulau in directia Baile Herculane„, transmit reprezentantii IPJ Caras Severin.

In cea de-a doua masina se aflau doua femei si un copil, insa niciunul nu a fost ranit. De asemenea, soferul tirului a scapat fara nicio zgarietura in urma impactului.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.