Barbat mort, dupa un grav accident pe o sosea din Timis. Video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie, luni dupa amiaza, pe drumul ce leaga Buziasul de Lugoj. Doua masini au fost complet distruse, dupa ce s-au izbit in plin, iar un om si-a pierdut viata.

CITESTE SI: Barbat scos din apele raului Bega de pompieri, la Timisoara 

Totul s-a intamplat in zona localitatii Boldur, dupa ce un sofer a acrosat cu masina o autoutilitara ce venea din sens opus. A intrat apoi intr-o a doua masina, care circula in spatele camionetei, iar soferul nu a mai avut nicio sansa.

Un barbat de 52 de ani a condus un autoturism pe DJ 592 dinspre Timisoara inspre Lugoj, iar in aproapiere de intrarea in Lugoj a acrosat o autoutilitara condusa de un barbat in varsta de 51 de ani, care circula din sensul opus de mers, ulterior intrand in coliziune cu un alt autoturism care se deplasa tot din sensul opus de mers, in spatele autoutilitarei.

In urma impactului, barbatul de 52 de ani a decedat, iar un alt barbat ce era pasager on acelasi autoturism a fost ranit si transportat la spital pentru ingrijiri medicale„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

CITESTE SI: Accident teribil. Grinzi de lemn prabusite dintr-o camioneta au strapuns parbrizul si au intrat intr-o masina, langa Timisoara. Un copilas a fost ranit. Foto 

Politistii au intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa si pentru vatamare corporala din culpa.

Traficul in zona a fost blocat pana la finalizarea cercetarilor.

 

Video: lugojinfo.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Sa nu uitati sa il treceti si pe asta la covizi

  2. Cocalarul era cu BMW-ul?

    • Nu BMW – ul e de vină.