Amenzi de aproape 50.000 de lei date proprietarilor care nu si-au curatat si intretinut terenurile. Au fost controlate si santiere

TIMISOARA. Politistii locali au inceput controalele la Timisoara pentru a vedea daca proprietarii de terenuri si le curata.

CITESTE SI: Au dat muzica prea tare si-a venit… amenda mare. Sanctiuni pe banda rulanta date de politisti la Timisoara 

In ultimele doua luni politistii locali au aplicat 22 de amenzi, cu o valoare totala de 48.500 de lei, proprietarilor care nu au cosit iarba si nu le-au curatat.

De la 1 iulie, politistii locali au controlat 25 de terenuri si 8 santiere.

Pe 6 dintre terenuri si 5 dintre santiere a fost descoperita ambrozie netaiata, insa oamenii legii au aplicat doar avertismente, insa la urmatoarea vizita in aceste locatii, daca situatia nu se va schimba, urmeaza sa fie date si amenzi.

Politistii reamintesc timisorenilor ca sanctiunile sunt intre 1000 si 5000 de lei pentru persoanele fizice si intre 10.000 si 20.000 de lei pentru firme.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.