Impact violent cu 3 masini implicate. Una a zburat peste un parapet

Grav accident de circulatie pe DN 7 in noaptea de sambata spre duminica. Trei masini au fost implicate, un om a fost ranit.

CITESTE SI: Motociclist de 19 ani din Timisoara, mort dupa ce s-a izbit violent de un parapet. Foto

Accidentul s-a petrecut in orasul Simeria. Doua autoturisme s-au izbit violent, iar in urma impactului, una dintre ele a zburat peste parapetele de protectie si s-a rasturnat peste o masina parcata.

Unul dintre soferi, un barbat de 47 de ani, a ramas incarcerat si a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare pentru a-l recupera din masina zdrobita.
Ranitul a fost preluat de medici si transportat de urgenta la spital.

Un barbat in varsta de 36 de ani, din orasul Mioveni, judetul Arges, in timp ce conducea un autoturism pe DN 7, din directia Deva-Simeria, a efectuat depasirea unui alt autoturism si a intrat in coliziune laterala cu un autoturism care circula din sens opus si era condus de un barbat in varsta de 47 de ani, din Deva. In urma evenimentului rutier a rezultat ranirea grava a barbatului de 47 de ani, iar autoturismul condus de acesta a fost proiectat intr-un alt autoturism, care era parcat pe un drum secundar, in afara partii carosabile.
Traficul a fost restrictionat pe ambele sensuri, pe durata interventiei (fiind reluat in jurul orei 02.00). In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.