Mihai Leu, accident la raliu. Doi copii raniti

Doi copii au fost raniti, sambata dupa-amiaza, dupa ce o masina de curse care participa la raliu, la Targu Mures, a izbit un gard de protectie. Copiii, care se aflau dupa acel gard, au fost transportati la spital.

Politistii fac cercetari in acest caz. Pilotul Mihai Leu, care conducea masina, a afirmat ca a lovit gardul, acesta s-a rasturnat, iar cei doi copii nu au fost raniti grav.

El si-a exprimat regretul pentru cele intamplate. El a adaugat ca a discutat si cu parintii copiilor si va tine legatura cu acestia.

Accidentul a avut loc la a doua etapa din Campionatul National de Super Rally care a inceput sambata, la ora 8:00, pe circuit stradal in municipiul Targu Mures. 25 de concurenti s-au inscris la startul cursei care s-a desfasurat in zona centrala a orasului, fiind compusa din cate 3 ture a 1,8 kilometri fiecare.

Pilotul Mihai Leu a concurat pe un monopost, prototipul Radical SR8, masina condusa de campionul roman fiind unul dintre cele cinci monoposturi prezente pe traseul de concurs.

SURSA: news.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.