Nicio zi fara ei pe sosele. Soferi drogati si bauti prinsi de politisti la Timisoara si in judet. Un tanar de 18 ani a si facut accident

TIMIS. Soferi care au consumat tipuri diferite de droguri sau rupti de beti au fost prinsi in doar cateva ore in Timis.

CITESTE SI: Au golit casa unei familii din Timis plecata in strainatate. Hotii au dat mai multe lovituri in ultimele zile 

Primul dintre conducatorii auto a fost prins pe strada Panselelor din Sannicolau Mare, dupa ce a facut accident. Tanarul in varsta de 18 ani a pierdut controlul volanului si s-a oprit intr-un copac ornamenta. In urma accidentului nu a fost nimeni ranit. Tanarul a trecut de proba etilotestului, insa nu si de drugtest, care a aratat ca acesta consumase amfetamina. Soferul incepator a fost amendat cu 1305 lei pentru conducere agresiva, s-a ales si cu permisul suspendat, dar si cu dosar penal pentru ca a urcat la volan dupa ce a consumat droguri.

Un alt sofer a fost oprit tot joi seara la Timisoara, pe strada Corneliu Coposu. Omul are 42 de ani, iar Drugtestul a aratat ca barbatul luase atat canabis, cat si cocaina.

Un alt barbat, in varsta de 53 de ani a fost tras pe dreapta tot la Timisoara, la cateva cartiere distanta, pe Calea Buziasului. Individul a fost pus sa sufle in etilotest, care a indicat o valoare de 1,27 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Si ultimii doi soferi s-au ales cu dosare penale pentru infractiunile savarsite.

Foto: observatorconstanta.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.