Focuri de arma trase de politisti pentru prinderea unui sofer care a fortat intrarea in Piata Sfantul Petru, la Vatican. Foto

Fortele de securitate de la Vatican au fost puse in alerta pentru scurt timp duminica, dupa ce o masina a trecut printr-un cordon al politiei in Piata Sfantul Petru.

CITESTE SI: Pericol de explozie dupa un incendiu violent. Interventie rapida a pompierilor. Foto 

Soferul, in varsta de 39 de ani, a refuzat sa opreasca la un punct de control, iar politia a pornit in urmarirea lui si a tras in cauciucurile masinii pentru a forta oprirea acesteia, scrie ziare.com.

Dupa oprirea vehiculului, politistii au folosit un electrosoc pentru a imobiliza soferul, care a fost arestat.

Cotidianul Corriere della Serra scrie ca urmarirea a avut loc intr-o zona aglomerata cu turisti care au venit sa asiste la rugaciunea Angelus.

Potrivit ziarului Il Messaggero, alarma terorista a fost pentru scurt timp activata la Vatican in urma acestui incident.

Garzile Pontificale Elvetiene, unitatea responsabila cu protectia Papei si a teritoriului Vaticanului, au inchis temporar poarta de acces catre Vatican dupa ce au fost trase focurile de arma.

Foto: ilmessaggero.it

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.