Bravo, fetelor! Politehnica Timisoara este noua campioana nationala de junioare la fotbal feminin

TIMISOARA. Politehnica Timisoara s-a impus cu 3-0 in fata lui FC Voluntari si a devenit campioana nationala la fotbal feminin cu grupa sub 15 ani.

CITESTE SI: Tramvai Armonia deraiat si ajuns pe trotuar, la Gara de Nord din Timisoara. Cu cateva ore inainte o Bozankaya s-a blocat in acelasi loc din cauza unui calator. Foto 

Finala a fost una dominata in mare parte de Politehnica. Banatencele au deschis scorul dupa aproape un sfert de ora de joc. Dupa o patrundere pe partea dreapta, mingea a ajuns in centrul careului oaspete la Lorena Mihailesc, care a sutat pe centrul portii si a modificat tabela pentru prima data.

Cateva minute mai tarziu Poli a facut 2-0 prin reusita semnata de Elena Petrisor. Timisoreanca a speculat o eroare de preluare a uneia dintre aparatoarele Voluntariului, a recuperat, iar din marginea careului de 16 metri a trimis peste portar in plasa.

In partea a doua Politehnica nu a mai fortat, insa a mai punctat o data prin Rianna Fratutescu si si-a asigurat titlul national.

Jucatoarea finalei a fost declarata timisoreanca Elena Petrisor.

Iata si lotul complet al campioanei Romaniei: Elena Petrisor (2007), Carla Levitchi (2008), Lorena Mihailesc (2008), Dana Cioabla (2007), Gabriela Bogdan (2007), Ana Cora (2007), Sara Codrea (2009), Alexandra Pogacean (2009), Alexia Todeci (2009), Cristina Panatie (2008), Anisia Medre (2007), Andra Mihaescu (2007), Rianna Fratutescu (2007), Bianca Corsei (2007), Diana Taciuc (2007), Alessia Solomon (2009). 

In meciul pentru bronzul campionatului, LPS Cluj-Napoca s-a impus cu 2-1 in fata celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc.

Astfel, clubul timisorean incheie sezonul in fotbalul feminin cu doua medalii, bronzul la senioare si aceasta medalie de aur in intrecerea echipelor sub 15 ani.

Foto: Politehnica Timisoara Femina

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.