Politistii sunt in alerta. Doi copii disparuti in Timis. Daca ii vezi, suna la 112

TIMISOARA. O fata si un baiat, ambii in varsta de 15 ani, sunt cautati de politisti, dupa ce au fost dati disparuti in Timis.

Andreea Daniela Ferenti a plecat joi de acasa, din comuna Giroc, iar de atunci nu se mai stie nimic de ea. Adolescenta are 1,70 inaltime, 50 de kilograme, constitutie atletica, par negru lung si ochi albastri.

Tanara era imbracata cu pantaloni negri, tricou alb si pantofi sport albi.

UPDATE: Adolescenta in varsta de 15 ani a fost gasita de politisti la Timisoara. Fata nu a fost victima vreunei infractiuni.

Al doilea disparut este Raul Daniel Vartolomei, un copil care a plecat cu bilet de invoire din Centrul de Plasament Lugoj in 13 iunie, si nu a mai revenit.

Copilul are 1,80 inaltime, 75 de kilograme, constitutie atletica, par negru, tuns scurt si ochi caprui.

In ziua in care a plecat din Centru purta tinuta sport si adidasi albastri.

Cei care au informatii despre cei doi adolescenti sunt rugati sa sune la 112 sau sa anunte cea mai apropiata sectie de politie.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.