137-0. SCM Timisoara realizeaza scorul campionatului la Suceava

TIMISOARA. Liga Nationala de rugby continua sa arate diferente incredibile de valoare. SCM USAMVB s-a impus la un scor ce ne scuteste de prea multe comentarii. Asadar, ultima castigatoare a Cupei Romaniei si liderul Grupei A s-a impus cu 137-0 pe terenul Bucovinei Suceava.

Nici macar ca antrenament nu poate fi considerat acest joc, dar este onorabil ca timisorenii si-au infruntat adversarul cu respect, predand astfel si o lectie de rugby. Au fost 12 eseuri in prima parte, 10 transformate si inca 9 in partea secunda, 4 transformate.

Stetco, Macovei, Rupanu, Trausan, Vasilovici, Jgernaia, A. Muresan, Stetco, Nsuku, Rupanu, Nsuku, Macovei au reusit eseuri in prima parte, 10 tranformate de Alin Conache. In partea secunda, au mai marcat eseuri fratii Muresan, Stetco, Conache, Altinok (2), Macovei, Trausan, Murariu, 3 dintre ele fiind transformate de Alin Conache si unul de Florin Vlaicu.

Asadar, Timisoara are cel mai bun bilant din campionat si conducete detasat Grupa A din Liga Nationala, urmand a mai disputa un ultimul joc luni, la Gura Humorului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.